Sivut

keskiviikko 9. syyskuuta 2020

Parhaat Disney-sarjojen tunnarit

Hei kaikki. Tässä on tämä lupaamani top-lista. Tämän top-listan aiheena ovat Disney-sarjojen tunnarit. Olen ottanut tähän animoituja ja näyteltyjä sarjoja. Mennäänpä sitten listan pariin




10. Good luck Charlie/Onnea matkaan Charlie



Kymmenennelle sijalle pääsi tilannekomediasarja Good luck Charlien tunnari. Tunnuskappaleen esittää Birdgit Mendler, joka näyttelee sarjassa Teddy Duncania. Ohjelma kertoo Duncanin perheestä, jonka toisiksi vanhin lapsi Teddy pitää videopäiväkirjaa taaperoikäiselle siskolleen Charlielle. Kolmannella tuotantokaudella perheeseen syntyy vielä Toby, jolla ei ole omia tauluja tunnarissa, mutta hänet lisättiin tunnarin lopussa nähtävään perhepotrettiin. Good luck Charlieta tehtiin yhteensä neljä tuotantokautta ja kuvassa nähtävä perhepotretti on viimeisimmältä kaudelta.



9. Hannah Montana



Toinen näytelty sarja, jonka tunnari pääsi tähän listaan, on Hannah Montana. Ohjelman päähenkilö on teini-ikäinen Miley Stewart, joka on tavallinen koululainen. Mileyllä on myös salaisuus, jota moni ei tiedä. Hän on myös kuuluisa pop-laulaja Hannah Montana. Mileyllä on ollut useasti ongelmia toisen identiteettinsä salaamisessa. Pidän tässä tunnarissa eniten sen musiikista ja toteutuksesta. Aiemmin en pitänyt tästä ohjelmasta, mutta nykyään se on minun mielestäni ihan ok.



8. Mickey Mouse Clubhouse/Mikki Hiiren kerhotalo



Tämä ohjelma kuului suosikkeihini, kun olin ala-asteella. Minulle selvisi vasta muutama vuosi sitten, että tunnarissa laulettavat kirjaimet M, I, K ja K, I, H, I, I, R, I ovat Mikki Hiiren nimikirjaimia. Tässä tunnarissa on piristävä musiikki. Lapsena olin kova Mikki Hiiri fani, mutta nykyään pidän enemmän Aku Ankasta.



7. Jake and the Neverland Pirates/Jake ja Mikämikämaan merirosvot



Tämäkin ohjelma on kuulunut suosikkeihini. Tunnarissa esitellään ohjelman keskeisimmät hahmot, joihin kuuluu myös Kapteeni Koukku miehistöineen. Myös Peter Pan nähdään tässä ohjelmassa, mutta hänellä ei ole isoa roolia. Peter kuitenkin mainitaan nimeltä monessa jaksossa. Tässä tunnarissa pidän eniten sen merirosvomaisuudesta.



6. Chip 'n' Dale Rescue Rangers/Tikun ja Takun pelastuspartio



Tämä ohjelma kertoo Tikusta ja Takusta, jotka ovat perustaneet oman pelastusjärjestön. Pidän tämän ohjelman tunnarissa eniten sen animointityylistä. Tunnarin musiikki ja toteutus ovat myös onnistuneita.



5. Gravity Falls



Gravity Falls kertoo kaksosista, jotka lähtevät lomalle isoisänsä luokse. Siellä kaksoset, (joiden nimiä en muista), joutuvat ihmeellisiin seikkailuihin ja heille tapahtuu kaikenlaista. Tämä tunnari on todella eeppinen sekä hyvällä tavalla jännittävä.



4. My Friends Tigger and Pooh/Ystäväni Tiikeri ja Nalle Puh



Olin (ja olen vieläkin) kova Nalle Puh fani, joten tämäkin ohjelma on kuulunut suosikkeihini. Ohjelmassa Supernuuskijat, joihin kuuluvat Puh, Tikru, Emmi ja Pilkku-koira, ratkovat arvoituksia Puolen Hehtaarin metsässä. Hahmojen kolmiuloitteisuus ei häiritse minua, vaikka varsinkin Kani näyttää oudolta tietokoneanimoituna. Myös Risto Reipas esiintyy muutamassa jaksossa. 



3. Elena of Avalor/Avalorin Elena



Tämä ohjelma kertoo Avalorin kruununprinsessa Elenasta, joka opettelee hallitsemaan valtakuntaansa ja käyttämään taikavaltikkaansa. Ohjelman teemat tulevat hyvin esille tunnarissa. Pidän tässä tunnarissa eniten sen musiikista. Toteutus on myös onnistunut.



2. The Emperor's New School/Keisarin uusi koulu



En muista tästä ohjelmasta paljoa, mutta sen tunnari on jäänyt paremmin mieleen. Ohjelman päähenkilö on Keisari Kuzco, joka esiintyy elokuvassa Keisarin uudet kuviot sekä sen jatko-osassa Kronkin uudet kuviot. Myös Kronk ja Yzma esiintyvät tässä tv-sarjassa. Pidän eniten tunnarin koomisuudesta. Koomisuuden lisäksi tunnarissa korostetaan Kuzcon itserakkautta. 



1. The New Adventures of Winnie the Pooh/Nalle Puhin uudet seikkailut



Tämä tunnari pääsi listalle enimmäkseen nostalgiapisteiden takia. Tunnarissa kaikki on täydellistä musiikista animointiin. Tämä ohjelma on kuulunut (ja tulee aina kuulumaan) suosikkeihini kaikista animaatioista, mitä olen katsonut. Minulla ei ole mitään negatiivista sanottavaa tästä ohjelmasta eikä varsinkaan sen tunnarista.



Siinä oli siis minun top-listani Disney-sarjojen tunnareista. Voitte kertoa oman mielipiteenne kommenteissa. 










2 kommenttia:

  1. Ikävä kuulla ettet pidä Hannah Montanasta�� Se on klassikko!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hannah Montana on kyllä ihan kiva ohjelma, mutta en vain ole koskaan innostunut siitä jostain syystä kovinkaan paljoa. Ainakin ohjelman tunnari pääsi tälle listalle.

      Poista