Sivut

perjantai 24. elokuuta 2018

Disneyhyn liittyviä kysymyksiä

Moni on varmaankin miettynyt Disneyn (ja muidenkin studioiden) tekemiä elokuvia katsoessaan tiettyjä asioita. Minullakin on muutamia kysymyksiä, joihin olisi kivaa saada vastaus. Tässä siis kysymykseni.
1. Miten ja miksi Elsa on saanut jäävoimansa?
Tätä olen pohtinut siitä saakka, kun näin Frozenin ensimmäisen kerran. Toivottavasti asia selviää Frozen kakkosessa.
2. Miksi Aivan Villit on otettu Suomen Disney klassikkolistalle, vaikkei elokuva ole Disney studioiden tekemä?
3. Miksi joitakin elokuvia pidetään Disney elokuvina, vaikka ne olisivatkin jonkun muun studion tekemiä?
Tämä käy hyvin yhteen edellisen kysymyksen kanssa. Itse olen esimerkiksi luullut Joutsenprinsessa elokuvien olevan Disney studioiden tekemiä, sillä ne ovat olleet osana joitakin Disney-aiheisia top-listoja.
4. Onko Kipolla oikeaa nimeä vai onko Kippo oikeasti hänen nimensä?
5. Missä Kion on Leijonakuningas kakkosen aikana?
Leijonakaarti tv-sarja sijoittuu aikaan ensimmäisen ja toisen elokuvan välillä, mutta miksi Kion ei esiinny toisen elokuvan lopussa. Tiedän, ettei Kionia ja Leijonakaartia oltu keksitty vielä silloin, kun Leijonakuningas 2 tehtiin, mutta tähän on oltava jonkinlainen teoria.
6. Keitä ovat ne jotkut sukulaiset joiden kuvat on laitettu Riverojen alttarille elokuvassa Coco?   Alttarilla on kuvat keskeisimmistä kuolleista, mutta siinä on kuvia myös sellaisista henkilöistä, joista ei puhuta ollenkaan elokuvan aikana.

Tässä olivat minun Disney-kysymykseni. Jos teillä on mielessänne Disneyhyn liittyviä kysymyksiä, voitte kirjoittaa ne kommentteihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti