Sivut

sunnuntai 3. toukokuuta 2020

Hahmoesittely: Timon ja Pumba

Hei. Tässä tulee ensimmäinen hahmoesittely. Tulen päivittämään näitä mikäli hahmon tarinaan tulee jonkinlaista jatkoa. En myöskään ole nähnyt kaikkia elokuvia ja tv-sarjoja, joten siksi nämä esittelyt saattavat jäädä vähän "vajaiksi". Kerronpa vielä, että nämä esittelyt tulevat sisältämään juonipaljastuksia. Aloitetaanpa sitten. Tällä kerralla esittelyyn pääsee kaksi hahmoa. Nimittäin Timon ja Pumba, sillä eihän heitä voi erottaa. 
 Timon ja Pumba esiintyvät elokuvassa Leijonakuningas, sen kahdessa jatko-osassa, live action versiossa, Leijonakaarti sarjassa sekä hahmojen nimiä kantavassa tv-sarjassa. Kaksikolla on oma mottonsa "Hakuna matata", mikä tarkoittaa "Ei huolia". 

Hahmot nähtiin ensimmäisen kerran, kun he löysivät pyörtyneen Simban ja ottivat tämän porukkaansa. Myöhemmin he myös auttoivat Simbaa ja muita syrjäyttämään Scarin Jylhämaan hallitsijan paikalta, jolle Simba asettui. Toisessa elokuvassa he toimivat lapsenvahteina Simban ja hänen puolisonsa Nalan Kiara-tyttärelle. Kolmannessa Leijonakuninkaassa Timoniin ja Pumbaan syvennyttiin enemmän. Elokuvassa nähtiin ainakin Timonin äiti ja setä. Leijonakaarti sarjassa he toimivat Bungan kasvattivanhempina.

Minulla on Näihin hahmoihin viha-rakkaussuhde. He ovat kyllä ihan hauskoja mutta vähän ärsyttäviä. Pidän näistä kahdesta enemmän Timonista, sillä Pumbassa on vain jotain mistä en pidä. Tästä esimerkkinä pieruhuumori, sillä se ei vain uppoa minuun. En kylläkään toivo, että hahmot poistettaisiin, sillä Leijonakuningas ei toimisi ilman Timonia ja Pumbaa. He ovat niitä komediahahmoja, jollaisia jokaisessa elokuvassa kuuluisi olla. Pidän erityisesti Hakuna matatasta sekä tietenkin Hula-laulusta
Englanninkieliset ääninäyttelijät: Timon: Nathan Lane (elokuvissa) Kevin Schon (tv-sarjat) Quinton Flynn (Timon ja Pumba) Bruce Lanoil (pelit) Billy Eichner (live action)  Pumba: Ernie Sabella (elokuvat ja tv-sarjat) Seth Rogen (live-action)
Suomenkieliset ääninäyttelijät: Timon: Pirkka-Pekka Petelius (Leijonakuningas 1) Antti Pääkkönen (jatko-osat, tv-sarjat ja live action)  Pumba: Pekka Laiho (elokuvat sekä Timon ja Pumba tv-sarjan kaudet 1-2) Pasi Ruohonen (Timon ja Pumba tv-sarjan kausi 3, Leijonakaarti ja live action)
Näyttelijät: Timon: Max Casella  Pumba: Tom Alan Robbins

Siinä oli ensimmäinen hahmoesittely. Eipä tässä enää muuta asiaa ole, joten näkemiin.

2 kommenttia:

  1. Ihana hahmoesittely ihanista hahmoista! Tiivis ja informaatiopitoinen. Kiitos! :) Itse pidän kaksikossa enemmän Pumbasta. :) Jotain ärsyttävää hahmoissa on, mutta he kuuluvat olennasesti Leijonakuninkaaseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit. :) Hauskuuttaja-hahmoissa taitaakin olla ideana se tietynlainen ärsyttävyys. Leijonakuningas tuntuis jotenkin oudolta/tyhjältä ilman Timonia ja Pumbaa.

      Poista