Sivut

sunnuntai 28. kesäkuuta 2020

Hahmoesittely: Lumiere

Hei. Teen nyt toisen hahmoesittelyn, jossa esittelyyn pääsee tällä kertaa vain yksi hahmo. 
Lumiere esiintyy elokuvissa Kaunotar ja Hirviö, sen kahdessa jatko-osassa sekä Beauty and the Beast live actionissa. Hahmon nimi on ranskaa ja tarkoittaa valoa. Hän on yksi Hirviön linnan palvelijoista ja hänet on lumottu kyntteliköksi. Lumierella on romanttisia tunteita pölyhuiskaa kohtaan.

Lumiere nähtiin ensimmäisen kerran, kun Maurice saapui linnaan. Lumiere ja muut lumotut esineet ottavat Mauricen vastaan. Myöhemmin, kun Belle oli ottanut isänsä paikan Hirviön vankina, Lumiere ja muut palvelijat tarjoavat hänelle juhla-aterian Hirviön kielloista huolimatta. Kaikki lumotut esineet ovat varmoja siitä, että Belle on se, joka pystyy murtamaan linnaan asetetun kirouksen. Elokuvan lopussa Lumiere ja muut palvelijat sekä Hirviö ovat saaneet ihmismuotonsa takaisin.

Lumottu joulu elokuvassa nähdään miten Lumiere ja muut viettävät joulua.

Lumiere on pääosassa yhdessä Bellen lumottu maailma elokuvassa nähdyistä lyhytanimaatioista.  

Live action elokuvassa Beauty and the Beast Lumieren ja pölyhuiskan (joka esiintyy tässä elokuvassa nimellä Plumette) suhdetta on syvennetty.

Lumiere on suosikkihahmoni Kaunotar ja Hirviö elokuvasta. Pidän eniten hahmon ranskalaisesta aksentista. Paras kohtaus, jossa Lumiere esiintyy on ehdottomasti vieraamme laulu.

Englanninkielinen ääninäyttelijä: Jerry Orbach (1991 - 2003)  Maurice  LaMarche (Mikki Hiiren taikajoulu)  Jeff Bennett (2005 - nykyään, lauluääni Mikki Hiiren taikajoulussa)
Suomenkielinen ääninäyttelijä: Juha Muje (1991 - 1998)  Paavo Kerosuo (live action)
Näyttelijä: Gary Beach (musikaali). Ewan McGregor (live action)

Siinä oli toinen hahmoesittely. Kirjoitan top-listan poistetuista Frozen lauluista heinäkuun aikana. Myös toinen top-lista on tulossa joskus. Yritän saada kesän aikana julkaistua myös uuden osan Nostalgia sarjaan. Elokuussa blogi täyttää kaksi vuotta ja olen suunnitellut postauksen myös sille päivälle. Voitte kertoa kommenteissa millaisia postauksia haluatte minun tekevän. Otan ideoita vastaan mielelläni. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti