Sivut

maanantai 28. joulukuuta 2020

Frozen taidekirja

Ennen, kun päästän teidät lukemaan, niin pyydän anteeksi, jos kännykkäni varjo häiritsee teitä. Kuvien ottaminen ei onnistunut ilman, että se näkyi niissä.

Kerroin Disney bucket listassa, että haluaisin saada jonkun Disney elokuvan taidekirjan. Sain joululahjaksi Frozen elokuvan taidekirjan, jonka aion nyt esitellä täällä blogissa. Aloitin kirjan lukemisen heti aattoiltana ja sain sen luettua tapaninpäivänä. Mennäänpä sitten itse esittelyyn.


Sisällysluettelon perusteella kirja vaikuttaa oikein kiinnostavalta. Pidän noista kuvista, mitkä näkyvät tuossa kohdassa.Kirjassa kerrotaan paljon elokuvan tekemiseen liittyviä asioita. Esimerkiksi tällä sivulla kerrotaan Olafista.Kirjasta löytyy myös kuvapainotteisia sivuja.


Taidekirjassa kerrotaan myös siitä millaisia asusteita hahmoille oltiin suunniteltu ja miltä hahmojen piti alunperin näyttää.


Kirjassa on myös työtiimin omia kommentteja liittyen elokuvan tekemiseen. 

Siinä oli siis Art of Frozenin esittely. Voitte ehdottaa kommenteissa minkä Disney elokuvan taidekirja minun pitäisi hankkia seuraavaksi. Tämä postaus jää tämän vuoden viimeiseksi, joten toivotan teille kaikille oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2021.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti