Sivut

torstai 9. helmikuuta 2023

Disney On Ice 2023

Lupasin vuoden 2022 viimeisessä postauksessa kirjoittavani blogitekstin Disney On Ice esityksestä, jota olin katsomassa tänään. Tällä kertaa kännykkäni akku ei loppunut kesken esityksen, joten olen ottanut kaikki kuvat itse.Esityksen alussa Helinä-keiju tuli tanssimaan jäälle, minkä jälkeen Mikki Hiiri ja Minni Hiiri saapuivat paikalle ja aloittivat tapahtuman juontamisen.


Ensimmäisenä kerrottiin Aladdin elokuvan tarina. Tämä versio alkoi Askelta edellä laulusta ja päättyi Aladdinin ja Jasminen taikamattoajeluun.


Seuraavaksi vuorossa oli Kaunotar ja Hirviö, joka alkoi, kun Belle löysi Hirviön taikaruusun. Sen jälkeen hän lauloi Belle kappaleen repriisin, minkä jälkeen Lumiére ja muut lumotut esineet saapuivat paikalle ja lauloivat Vieraamme laulun.


Sen jälkeen vuorossa oli Kaksin karkuteillä, josta esitettiin vain Valon kirkkaan viimein nään laulu. Esityksessä ei siis nähty muita Kaksin karkuteillä elokuvan hahmoja Tähkäpään ja Flynn Riderin lisäksi.


Sen jälkeen oli Vaianan vuoro astua jäälle. Esitys alkoi Taivaanrantaan laululla ja päättyi siihen, kun Vaiana palautti Te Fitin sydänkiven.


Vaianan jälkeen vuorossa oli Pieni merenneito, joka alkoi siitä, kun prinssi Erik seilasi merellä miehistönsä kanssa ja päättyi Erikin ja Arielin suudelmaan, minkä seurauksena Ariel muuttui pysyvästi ihmiseksi.


Väliajan jälkeen vuorossa oli Tuhkimo, josta esitettiin pelkästään kuninkaan järjestämät tanssiaiset, joissa Tuhkimo ja prinssi tapasivat ensimmäisen kerran ja tanssivat yhdessä. Lisäksi Hessu Hopo liittyi Mikki Hiiren ja Minni Hiiren joukkoon juontamaan esitystä.


Sen jälkeen vuorossa oli Prinsessa Ruusunen, joka alkoi prinssi Philipin ja lohikäärmeeksi itsensä muuttaneen Pahattaren taistelulla ja päättyi Auroran ja Philipin tanssiin. Pahatar näytti tässä versiossa pelottavammalta kuin elokuvassa.


Sitten vuorossa oli Prinsessa ja sammakko, jossa nähtiin pelkästään Tiana ja Naveen, mutta kumpikaan heistä ei muuttunut sammakoksi.

Seuraavaksi vuorossa oli Coco, josta esitettiin pelkästään laulut Un poco loco ja Rohkea sydän.


Muiden esitysten jälkeen vuorossa oli jälleen kerran Frozen, joka oli paras tämän vuoden Disney On Ice esityksistä, vaikka Svenin puuttuminen vähän häiritsikin minua.


Lopuksi kaikki esiintyjät tulivat tanssimaan jäälle ja siihen tapahtuma päättyi.

Pidin tämän vuoden Disney On Ice esityksestä paljon. Keskityin esityksen katsomiseen ja kuvaamiseen, mutta kuulin kyllä muiden katsojien reaktioita joihinkin tapahtumiin. Esim. Vaiana-esityksen alussa takarivissä istunut tyttö huusi muutaman kerran, että -Hyvä Vaiana! Myös muut yleisössä olleet lapset reagoivat esityksen tapahtumiin. Tähän loppuun vielä sellainen juttu, että minulla oli tänään Jasminekampaus, mutta ilman kruunua/hiuspantaa. Siitä ei kuitenkaan ole otettu kuvaa.

Oletko sinä ollut Disney On Ice tapahtumassa? Jos olet, niin mitä pidit siitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti