Sivut

perjantai 9. helmikuuta 2024

Vaiana saa jatko-osan

Seuraavan postauksen oli tarkoitus ilmestyä vasta ylihuomenna, mutta siihen suunnitelmaan tuli nyt muutos. Luin aamulla uutisia ja huomasin siellä yhden jutun, mistä minun on ihan pakko kertoa täällä. 


Olette varmaankin tietoisia siitä, että Vaianasta oltiin suunnittelemassa sarjaa, joka oltaisiin julkaistu Disney+:ssa. Sarja päätettiin lopulta muuttaa elokuvaksi, joka saa ensi-iltansa tämän vuoden marraskuussa. Kirjoitan siitä silloin arvostelun, mutta aion sitä ennen arvostella myös ensimmäisen Vaiana-elokuvan. Muut Disney klassikoiden tulevat jatko-osat ovat Zootropolis 2 ja Frozen 3. Zootropolis 2 saa ensi-iltansa vuonna 2025 ja Frozen 3 saapuu teattereihin vuonna 2026.

Tuohon äskeiseen asiaan liittyen minulla ei ole enempää sanottavaa, mutta muistuttaisin teitä tähän loppuun vielä sellaisesta asiasta, että huomenna on Uuden musiikin kilpailu. Olenkin jo maininnut siitä, että teillä on UMK:n loppuun asti aikaa äänestää ranking-hahmoa.

UMK:hon ja Euroviisuihin liittyen mainitsen vielä yhdestä asiasta. Olette varmasti jo kuulleet siitä, että Jesse Markin ei aio osallistua Euroviisuihin, jos Israel on mukana. En ole varma onko kukaan teistä miettinyt tätä asiaa, mutta kerron tästä silti, jos joku on tätä pohtinut. Asia on siis se, että aionko julkaista rankingin Euroviisuviikolla, vaikka Suomi ei olisikaan mukana kilpailussa? Vastaus tuohon kysymykseen on, että kyllä. Vaikka Euroviisut jäisivätkin Suomen osalta väliin, niin ranking on silti tulossa. 

Seuraava postaus on Faktoja elokuvista -sarjan uusi osa. Kerron samassa postauksessa myös ranking-hahmon äänestystuloksen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti