Sivut

keskiviikko 29. toukokuuta 2024

Vaiana 2 teaser trailer

 Minun piti alunperin julkaista seuraava postaus vasta ylihuomenna, mutta siihen suunnitelmaan tulee nyt muutos, sillä löysin You Tubesta jotain, mistä minun on ihan pakko kertoa täällä. Kuten jo tiedättekin, niin Vaiana 2 saa ensi-iltansa tämän vuoden lopussa. Kyseisestä elokuvasta julkaistiin hetki sitten teaser trailer, jonka aion nyt jakaa täällä blogissa.



Trailerissa nähdään lähes kaikki ensimmäisessä Vaiana-elokuvassa esiintyneet hahmot, sekä pari uutta hahmoa. Pidän tavasta, jolla traileri on tehty ja sen perusteella tämän elokuvan haluaa todellakin käydä katsomassa. Mitä pystyn trailerin perusteella päättelemään, niin ensimmäisen osan ja jatko-osan välillä ehtii ilmeisesti kulua muutamia vuosia, sillä Vaiana näyttää jatko-osassa selvästi vanhemmalta kuin ensimmäisessä elokuvassaan. 


Mitä mietteitä Vaiana 2 herättää teissä? Kertokaa se kommenteissa. Seuraava postaus on oikeasti tulossa perjantaina, ellei tapahdu taas jotain, minkä vuoksi minun on muutettava suunnitelmiani. Ensi tiistaina ilmestyy erääseen merkkipäivään liittyvä postaus. En kerro vielä mikä merkkipäivä on kyseessä, mutta voitte yrittää arvata sitä kommenteissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti