Sivut

maanantai 24. kesäkuuta 2024

Epähygieniset Disney-hetket

Minulle tuli jostain idea tehdä postaus epähygienisista Disney-hetkistä. Niitä ei ole paljoa, joten tämä lista on lyhyempi kuin yleensä. Mennään suoraan asiaan.



Dario syö keksin, johon Safi aivasti

Dahlia työskentelee leipurina Rosasin kuninkaan linnassa. Hänen bravuurinsa ovat kuningas Magnificon pään muotoiset keksit. Eräänä päivänä Dahlian paras ystävä Asha avautuu jännityksestään, mikä johtuu siitä, että Asha aikoo pyrkiä kuninkaan oppilaaksi. Dahlia tarjoaa ystävälleen Magnifico-keksin, ja keksien tuoksu houkuttelee paikalle heidän muut ystävänsä. Keksit sisältävät sitruunaa, mikä saa Safin aivastamaan ja aivastus osuu keksiin, jota Gabo oli syömässä. Hetken päästä paikalle saapuva Dario näkee keksin, johon Safi aivasti, ja syö sen.


Olaf ottaa kakkupalan pois suustaan

Elsa järjestää Kristoffin, Sven ja Olafin avulla syntymäpäiväjuhlia Annalle. Osana juhlapäivää on jäätelökakku, josta Olaf käy ottamassa palan. Hän saa laitettua sen suuhunsa, kunnes Elsa muistuttaa lumiukkoa siitä, että kakku on Annalle. Elsan poistuttua Olaf ottaa kakkupalan pois suustaan, ja laittaa sen takaisin siihen, missä se oli.


Kristoff ja Sven syövät porkkanaa

Arendellessa valmistaudutaan Elsan kruunajaisjuhlaa varten, ja kaikki ovat innoissaan porttien avautumisesta. Ennen juhlia päästään näkemään Arendellen kylä. Siellä nähdään mm. Kristoff poroystävänsä Svenin kanssa. Kristoff syöttää Svenille porkkanaa ja syö hetken päästä itse samaa porkkanaa. Tämä tilanne ollaan nähty jo Frozenin alussa, kun Kristoff ja Sven olivat lapsia, ja se nähdään vielä myöhemmin elokuvan aikana.


Norsujen jäätelöbaari

Judy Hopps seuraa hiippailevaa kettua norsujen jäätelöbaariin. Hetken päästä selviää, että Nick Wildeksi myöhemmin esittäytynyt kettu haluaa ostaa jumbotikku-mehujään norsuja fanittavalle "pojalleen". Paikan omistaja Jerry Jumbeaux Jr. ei kuitenkaan suostu myymään heille jumbotikkua, sillä jäätelöbaarissa ei saa palvella ketä tahansa. Judy puuttuu tilanteeseen kysymällä Jumbeaux Jr:ltä siitä, että tietävätkö hänen asiakkaat, että heidän annoksensa sisältävät räkää ja limaa. Tätä ennen ollaan nähty kohta, jossa yksi jäätelöbaarissa työskentelevistä norsuista tekee jäätelöannosta kärsällään.


Siinä oli siis listaus epähygienisista Disney-hetkistä. Kuten jo aiemmin sanoin, niin niitä ei ole paljoa. Tai ainakaan minulle ei tullut mieleen enempää kuin ne, mitä tässä postauksessa mainittiin. Kertokaa kommenteissa, jos tiedätte lisää epähygienisia Disney-hetkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti