Sivut

maanantai 2. syyskuuta 2024

Tanssimista sisältävät Disney-hetket

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman 17. tuotantokausi alkoi eilen, ja siitä inspiroituneena päätin tehdä postauksen, jossa kerron tanssimista sisältäviä Disney-hetkiä. En ole ottanut tähän mukaan lauluja, mutta muutama instrumentaali-kappale on kyllä päässyt mukaan. Kohdat eivät ole paremmuusjärjestyksessä. Mennäänpä sitten suoraan listauksen pariin.


Kingdom dance

Tähkäpäällä on syntymäpäivä, ja sen kunniaksi Flynn on vienyt hänet kierrokselle Coronan kaupunkiin. Kaupungissa juhlitaan kadonneen prinsessan (eli Tähkäpään) syntymäpäivää, ja sen vuoksi kaikki tanssivat Coronan kaduilla. Myös Tähkäpää ja Flynn liittyvät muiden joukkoon tanssimaan.


Antonion lahjaseremonia

Antonio Madrigal on tullut ikään, jossa Madrigalin lapset saavat taianomaisen lahjansa seremoniassa. Antonio sai omassa seremoniassaan kyvyn puhua eläimille. Madrigalit ja Encanton kylän asukkaat juhlivat uutta lahjaa Antonion uudessa huoneessa, jonka hän oli saanut silloin, kun sai lahjansa. Tunnelma on katossa ennen kun Mirabel ryntää paikalle kertomaan huonoja uutisia Casitasta. 


Encanton loppu

Madrigalit ovat rakentaneet Mirabelin ja Abuelan riitelyn seurauksena hajonneen Casitan uudestaan, ja saaneet menetetyt lahjansa takaisin. Kaikki Madrigalit ja kyläläiset menevät sisälle uuteen Casitaan. Siellä päästään näkemään mm. raekuuron alla tanssiva Pepa. 


Iikka ja Aaro tanssivat isänsä kanssa

Haltijaveljekset Iikka ja Aaro ovat saaneet äidiltään lahjaksi sauvan, jonka avulla he pystyisivät tuomaan vuosia sitten menehtyneen isänsä päiväksi takaisin. Loitsu ei kuitenkaan mennyt täysin putkeen, sillä isästä tuli esille vain jalat. Sen vuoksi veljekset ovat lähteneet etsimään feeniksin kiveä, jolla he saisivat tuotua loput isästään takaisin. Matkan aikana isän jalat alkavat tanssia auton radion tahdissa, ja Iikka ja Aaro littyvät hänen mukaansa tanssimaan. 


Melodyn syntymäpäiväjuhlat

Arielin ja Erikin tytär Melody on täyttänyt 12-vuotta ja hänelle on järjestetty juhlat sen kunniaksi. Juhlissa Melody tanssii erään pojan kanssa. Tanssiminen sujuu aluksi hyvin, kunnes Melodyn mekossa olevaan rusettiin juuttunut Sebastian saa kiemurreltua itsensä vapaaksi.


Elsan kruunajaiset

Arendellen linnan portit ollaan avattu vuosien jälkeen Elsan kruunajaispäivän kunniaksi. Kruunajaisiin on saapunut vieraita kaikkialta Arendellesta ja sen ulkopuolelta. Kruunaamista seuraavat juhlat, joissa vieraat pääsevät tanssimaan. 


Married life

Toisensa lapsuudesta asti tunteneet Carl ja Ellie menevät aikuisina naimisiin ja häiden jälkeen päästään näkemään pariskunnan avioliittoelämä kokonaisuudessaan. Avioparin elämään kuuluu paljon onnellisia hetkiä, joista yksi se, kun he tanssivat yhdessä kotinsa olohuoneessa. 


Charlotten juhlat

Charlotte La Bouffin isä on valittu Mardi Gras paraatin kuninkaaksi, minkä vuoksi La Bouffin kartanossa järjestetään juhlat. Charlotte on kutsunut juhliin Maldonian prinssi Naveenin, jota ei kuitenkaan näy missään. Charlotte on jo luopumassa toivosta, kunnes Naveen (joka on oikeasti prinssin palvelija Lawrence valepuvussa) saapuu paikalle, ja Charlotte tanssii hänen kanssaan. 

Siinä oli siis tanssimista sisältäviä Disney-hetkiä. Voitte kertoa kommenteissa lisää sellaisia. Kertokaa myös aiotteko katsoa TTK:ta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti