Sivut

torstai 10. lokakuuta 2024

Vaiana 2 traileri

 Ennen kun kysytte, niin tämä ei ole se lupaamani seuraava postaus. En julkaise kahta postausta saman päivän aikana, jos ei ole ihan pakko. Ja tällaisissa tilanteissa on. Vaiana 2 elokuvasta julkaistiin uusi traileri. Katsoin kyseisen trailerin englanniksi ja suomeksi. Laitan tähän videot molemmista. 



Tässä näette videon englanninkielisestä trailerista. Trailerin aikana kuullaan sneak peek yhdestä elokuvan laulusta. Lisäksi Vaianan miehistöä, sekä pahiksia näytetään enemmän. Mitä trailerista pystyy päättelemään, niin elokuva ei ole ainakaan tylsä. 


Tässä vielä video suomenkielisestä trailerista. Teen taas päivityksiä liittyen ääninäyttelijöiden arvaamiseen. Jos joku ei ymmärtänyt tuota äskeistä, niin asia on siten, että aina, kun minä menen katsomaan uutta animaatioelokuvaa, niin en halua tietää hahmojen suomenkielisiä ääninäyttelijöitä. Yritän siis arvata elokuvan katsomisen aikana ketä dubbaajia hahmoilla on. Vastaan tähän, kun joku saattaa kuitenkin kysyä tämän kysymyksen. Ääninäyttelijöiden arvaaminen ei vie keskittymistäni elokuvan tarinan seuraamisesta. Mutta siis, niitä arvauksia. Vaianan äänenä on edelleen Yasmine Yamajako, ja Veeti Kallio on palannut Mauin rooliin. Vaianan miehistöön kuuluvan Monin äänenä kuulostaisi olevan Valtteri Turunen. Edellisen trailerin suomenkielisessä versiossa minua häiritsi se, että Simea (Vaianan sisko) kuulosti liian vanhalta, mutta tässä hän kuulostaa oikeasti ikäiseltään. Ensimmäisessä elokuvassa Vaiana on 16-vuotias. Elokuvien välissä on kulunut kolme vuotta, joten Vaiana on jatko-osassa 19-20-vuotta vanha. Simea on suunnilleen kolmen vuoden ikäinen. Tässä trailerissa Simean ääninäyttelijänä kuulostaisi olevan Villa Murtagh. Loton ja Kelen, (jotka kuuluvat myös Vaianan miehistöön) ääninäyttelijöistä en ole varma, kuten en myöskään uuden pahiksen, Matangin äänestä. Elokuvan toista pahista Naloa ääninäyttelee Arttu Wiskari. Eli Tamatoa on palannut takaisin (ainakin äänellisesti). Pakko sanoa tähän väliin, että toivottavasti Vaiana 2 sisältää siistin pahislaulun. Toive-elokuvan pahiksen Magnificon laulama Näinkö mua kiitetään? oli kyllä hyvä, muttei siisti. Vaiana 2 elokuvan suomenkieliset ääninäyttelijät löytyvät wikipediasta. En ole katsonut niitä, mutta tiedän niiden olevan siellä. Voitte käydä lukemassa ne sieltä, mutta älkää kertoko niitä minulle. 

Mitä mietteitä Vaiana 2 herättää teissä? Kertokaa se kommenteissa. Kertokaa myös mitä mieltä olette siitä, että elokuville tehdään jatko-osia. Tykkään siitä, että Disney tekee uusia elokuvia uusista hahmoista, mutta ei minulla ole mitään jatko-osiakaan vastaan. Niissä on kuitenkin se hyvä puoli, ettei hahmoihin tutustumiseen mene aikaa, (jos ei siis puhuta uusista hahmoista). Jatko-osia Disneyltä onkin tulossa jonkin verran, sillä seuraava Disney-klassikko on Zootropolis 2, joka ilmestyy siis vuonna 2025. Frozen 3 saa ensi-iltansa vuonna 2027, eikä missään olla kerrottu mitä sen ja Zootropoliksen jatko-osan välissä on mahdollisesti tulossa. Frozenista on tulossa myös neljäs elokuva. Siitä ei tosin olla kerrottu julkaisuajankohtaa, eikä mitään muutakaan tietoja, mutta se julkaistaan oletettavasti vielä tämän vuosikymmenen aikana. Pixarin puolelta seuraavia jatko osia ovat Toy Story 5 ja Ihmeperhe 3. Jälkimmäinen kuulostaa mielenkiintoiselta, vaikka Ihmeperhe-elokuvat eivät kuulu suosikkielokuviini. Toy Story 5 ei herätä minussa lähes ollenkaan mielenkiintoa, mutta käyn silti katsomassa sen. Nelonen oli täydellinen lopetus Toy Story -elokuvasarjalle, mutta toisaalta ymmärrän myös niitä, joiden mielestä Toy Story -elokuvien tekeminen olisi pitänyt lopettaa jo kolmanteen elokuvaan. Vaiana 2 saapuu Suomen elokuvateattereihin 29. marraskuuta, joten enää ei tarvitse odottaa kauan. Kirjoitan tästä elokuvasta silloin arvostelun. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti