Jylhämaan kuningas Mufasan ja kuningatar Sarabin pennusta, Simbasta on määrä tulla seuraava kuningas. Asiat saavat kuitenkin ikäviä käänteitä, kun Mufasan veli Scar keksii keinon päästä eroon Simbasta ja Mufasasta.
Leijonakuningas live action (elokuvassa ei esiinny ihmisiä, joten live action on ehkä väärä nimitys) kulkee lähes täysin samoja reittejä vuonna 1994 julkaistun käsinpiirretyn Leijonakuninkaan kanssa. Uudemmassa versiossa kuullaan yhtä lukuun ottamatta kaikki samat laulut kuin käsinpiirretyssä Leijonakuninkaassa. Tässä elokuvassa kuullaan myös yksi täysin uusi laulu. Molemmissa elokuvissa nähdään myös kaikki samat hahmot, mutta uudessa Leijonakuninkaassa esiintyy myös muutamia uusia hahmoja.
Nyt kun hahmot tulivat puheeksi niin sanon, että jotkut hahmoista ovat erilaisia kuin vanhassa Leijonakuninkaassa. Tosin Scar ei ole tässä elokuvassa yhtä sarkastinen kuin animaatiossa, mutta hänen uhkaava puolensa tulee enemmän esille. Muita eroja vanhan ja uuden Leijonakuninkaan välillä ovat huumori, sekä se, että joitain vanhasta Leijonakuninkaasta otettuja kohtauksia on pidennetty uudessa elokuvassa.
Uudelleenfilmatisoinniksi tämä elokuva on ihan kelvollinen, mutta ei pysty mitenkään voittamaan alkuperäistä Leijonakuningasta. Lisäksi tätä uudempaa versiota ei tule katsottua läheskään yhtä usein kun alkuperäistä versiota. Ei sillä, että tämä olisi surkea, mutta silti.
Kertokaa kommenteissa ajatuksianne vuoden 2019 Leijonakuningas elokuvasta. Kertokaa myös aiotteko käydä katsomassa elokuvan Mufasa: Leijonakuningas. Kirjoitan siitä arvostelun sitten kun olen nähnyt sen. Sitä ennen olisi tulossa arvostelu Inside out unituotannot -sarjasta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti