Sivut

tiistai 28. kesäkuuta 2022

Hahmoesittely: Ilona Vaara

Osa lukijoista on ehtinyt jo huomata asian, mutta kerron sen vielä, jos joku ei ole nähnyt sitä. Olen tehnyt blogiin sivun, josta löytyy linkit kaikkiin hahmoesittelyihin. Myös tämä esittely tulee löytymään kyseiseltä sivulta. Ideoita hahmoesittelyihin liittyen saa laittaa kyseisen sivun kommentteihin. Olen tehnyt sivut myös Nostalgia-sarjalle ja top-listoille. Sitten itse aiheeseen. Kuten otsikossakin lukee, niin tämä postaus on hahmoesittely Ihmeperhe elokuvien Ilonasta.

Ilona Vaara (englanniksi Violet Parr) esiintyy elokuvissa Ihmeperhe ja Ihmeperhe 2. Hän on Ilari ja Elli Vaaran esikoinen, jolla on kyky muuttua näkymättömäksi ja luoda voimakenttiä. Ilona on ihastunut Toni Rytivuohon.

Ilona Vaara nähtiin ensimmäisen kerran ensimmäisessä Ihmeperhe elokuvassa. Kukaan perheestä ei saa käyttää supervoimiaan, mutta Ilonan ja hänen sisarustensa isä Ilari oli käyttänyt omia voimiaan, joten siksi he ovat joutuneet muuttamaan useasti. Eräänä päivänä vanhemmat lähtivät asioille, ja ottivat superasunsa mukaan. Myöhemmin vanhempien jouduttua pulaan Ilona lähti veljensä Esan kanssa etsimään heitä. Jaska-vauva oli jäänyt kotiin lapsenvahdin hoidettavaksi. Pelastettuaan kaupungin perhe menee katsomaan Esan juoksukilpailua, joiden jälkeen Ilona uskaltautuu pyytämään Toni Rytivuota lähtemään kanssaan elokuviin. 

Vuonna 2018 julkaistussa jatko-osassa sivujuonena on Ilonan ja Tonin suhde ja sen kehittyminen. Toni oli saanut tietää Ilonan supervoimista, mutta hänen muistinsa pyyhittiin, mistä seurauksena oli, että poika ei enää muista Ilonaa eikä myöskään hänen voimiaan. Elli on lähtenyt työmatkalle, joten Ilari yrittää saada Ilonan ja Tonin lähentymään uudestaan. Kaksikko alkoi seurustella elokuvan lopussa. 

Ilona on ihan kiva, mutta hän ei ole koskaan kuulunut lempihahmoihini. Olen nähnyt molemmat Ihmeperhe elokuvat vain yhden kerran, joten en osaa sanoa parasta kohtaa, jossa Ilona esiintyy, mutta pidän sellaisista kohdista, joissa hän käyttää supervoimiaan.

Englanninkielinen ääninäyttelijä: Sarah Vowell
Suomenkielinen ääninäyttelijä: Annituuli Kasurinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti