Sivut

lauantai 18. helmikuuta 2023

Mistä Frozen 3 kertoo?

Tämä postaus sisältää juonipaljastuksia elokuvista Frozen ja Frozen 2, joten jos et ole nähnyt jompaakumpaa tai molempia elokuvista ja haluat katsoa ne ilman tietoa isoimmista juonipaljastuksista, niin tätä tekstiä ei kannata lukea.


Disney on kertonut, että aikoo tehdä taas jatko-osia, jotka ovat Toy story 5, Inside out 2, Zootropolis 2 ja Frozen 3, joista viimeisenä mainittu on tällä kertaa pääaiheena. Tässä postauksessa aion kertoa mitä kolmannessa Frozen elokuvassa voisi tapahtua.Hansin paluu

Ensimmäisen Frozen elokuvan pääpahikseksi paljastunut Eteläsaarten prinssi Hans suunnitteli hankkiutuvansa eroon Annasta ja Elsasta ja ryhtyvänsä Arendellen kuninkaaksi, mutta Hans jäi kiinni ja hänet palautettiin takaisin kotimaahansa. Hans ei esiinny toisessa elokuvassa, mutta kolmannessa elokuvassa hän voisi mahdollisesti palata kostamaan Annalle ja Elsalle. Minusta tämä idea on mainio ja siitä voisi saada hyvän juonen elokuvaan.


Annan ja Kristoffin häät

Anna ja Kristoff menivät kihloihin toisen Frozen elokuvan lopussa. Kolmannen elokuvan aiheena voisi mahdollisesti olla pariskunnan häät. Anna ja Kristoff olisivat siis menossa naimisiin, mutta jokin menee pieleen ennen hääjuhlan alkua ja heidän on korjattava asia ystäviensä kanssa. Elokuva loppuisi siis Annan ja Kristoffin häihin. Minä olen hieman skeptinen tämän idean suhteen, sillä en usko, että Annan ja Kristoffin häät sopisivat aiheeksi pitkään elokuvaan. Uskon, että Frozenin tekijät aikovat tehdä lyhytelokuvan Annan ja Kristoffin häistä, joten se vaihtoehto kuulostaa ainakin minun mielestäni sopivammalta, jos Frozen elokuvasarjassa tullaan näkemään Annan ja Kristoffin häät.


Esiosa Annan ja Elsan lapsuudesta

Olen lukenut netistä keskustelupalstoja, joissa jotkut ovat kertoneet, että Frozenista pitäisi tehdä esiosa, jossa kerrottaisiin lisää Annan ja Elsan lapsuudesta ja ajasta ennen kun heidät erotettiin toisistaan. Vaikka tämä idea kuulostaakin kivalta, niin en usko, että sitä tullaan toteuttamaan. Lisäksi minä toivon, ettei kolmannessa Frozenissa olisi prologia, jossa kerrotaan Annan ja Elsan lapsuudesta, sillä sitä aikaa on nähty minun mielestäni jo tarpeeksi.


Väliosa Annan ja Elsan lapsuudesta

Minä olen välillä miettinyt, että Frozenin tekijät voisivat tehdä väliosan Annan ja Elsan lapsuudesta. Siinä kerrottaisiin siis ajasta, jolloin Arendellen linnan portit oltiin suljettu ja Elsa oli eristäytynyt Annasta ja muista ihmisistä. Minä en usko, että tämä idea toimisi edes lyhytelokuvana, sillä en usko, että siihen saataisiin kehiteltyä järkevää juonta.


Uusi sukupolvi

Ennen kun Frozen 2 julkaistiin, niin toivoin, että siinä oltaisiin nähty Annan ja Kristoffin lapset, joita siinä ei kuitenkaan nähty. Tämä on yksi syy siihen, miksi toivon Frozenista vielä kolmatta elokuvaa. Frozen 3 elokuvan päähenkilöinä olisivat siis Annan ja Kristoffin lapset. Elsalla on taikavoimat, koska Annan ja Elsan äiti pelasti heidän isänsä Lumotusta metsästä ennen sen sulkeutumista, vaikka heidän olisi kuulunut vihata toisiaan, joten olen miettinyt, että voisikohan Annan ja Kristoffin esikoisella olla taikavoimat, sillä Anna tuhosi Runardin huijauksen vuoksi suunnitellun padon, minkä seurauksena Lumottu metsä vapautui. Annan ja Kristoffin esikoisella olisi siis vaikeuksia opetella hallitsemaan taikavoimiaan ja Elsa auttaisi häntä siinä asiassa.


Elokuva Agnarista ja Idunasta

Annan ja Elsan äiti Iduna pelasti siskosten isän Agnarin Lumotusta metsästä ennen sen sulkeutumista, joten minusta olisi kivaa tietää heidän yhteisestä elämästään Lumotun metsän sulkeutumisen jälkeen ja ennen Elsan ja Annan syntymiä. Olen välillä miettinyt, että tiesikö Agnar sen, että Iduna pelasti hänet Lumotusta metsästä? Ehkä Agnar ei tiennyt sitä, sillä hän ei sanonut pelastajansa nimeä kertoessaan Annalle ja Elsalle tarinaa Lumotusta metsästä. Tai sitten hän tiesi, sillä silloin kun Elsa oli Ahtohallassa, niin hän näki muiston Agnarista ja Idunasta. Muistossa Iduna sanoi haluavansa kertoa Agnarille menneisyydestään ja siitä mistä tulee. Jos Agnar tiesi Idunan pelastaneen hänet, niin ehkä hän tiesi myös sen, että Iduna on kotoisin Lumotusta metsästä.


Väliosa Kristoffin elämästä peikkojen kanssa

Elsan satutettua Annaa vahingossa taikavoimillaan, heidän vanhempansa veivät tyttärensä Peikkolaaksoon, missä Peikkopappa paransi Annan poistamalla tämän mielestä kaikki muistot Elsan voimista. Samaan aikaan Bulda löysi Kristoffin ja Svenin ja otti heidät itselleen. Minusta olisi kiinnostavaa nähdä millaista Kristoffin ja Svenin elämä oli Peikkolaaksossa. Minä en usko, että tämä idea toimisi, sillä peikot eivät vaikuta minusta kovinkaan kiinnostavilta hahmoilta.


Esiosa Kristoffin menneisyydestä ennen ensimmäistä Frozen elokuvaa

Kristoffin menneisyydestä tiedetään vain se, että hän on kasvanut Peikkolaaksossa peikkojen kanssa, mutta kummassakaan elokuvassa ei kerrota hänen elämästään ennen sitä. Kristoffin biologisia vanhempia ei olla nähty eikä heitä ole mainittu missään, mutta olen miettinyt, että voisikohan joku ensimmäisen Frozenin alussa esiintyneitä jäänhakkaajista olla Kristoffin isä. Lisäksi minua kiinnostaisi tietää miten Kristoff ja Sven tapasivat toisensa ja missä Svenin vanhemmat ovat. Minä en usko, että tätä ideaa tullaan toteuttamaan, sillä Anna, Elsa ja Olaf eivät esiintyisi siinä ja Frozenin tekijät eivät varmasti halua tehdä kolmatta elokuvaa ilman heitä. 


Esiosa tai väliosa Lumotun metsän asukkaista

Yksi asia mikä minua kiinnostaisi nähdä Frozen kolmosessa on Lumottu metsä ennen kun Anna, Elsa, Kristoff, Olaf ja Sven menivät sinne. Tai ennen kun Runard surmasi Pohjanväen päälikön ja suututti elementtihenget. Elokuvassa voitaisiin mahdollisesti kertoa Idunan elämästä ennen kun hän tapasi Agnarin ja pelasti tämän Lumotusta metsästä ennen sen sulkeutumista. Tämä idea kuulostaa kivalta ja uskon osittain, että se voisi toteutua, mutta toisaalta en usko, että se voisi toimia.


Uusi seikkailu uudessa paikassa

Yksi asia, mikä Frozen kolmosessa tulee varmasti tapahtumaan on seikkailu. Sitä en tiedä missä seikkailu tulee tapahtumaan ja millainen se tulee olemaan, mutta siitä tulee varmasti jännittävä. Ehkä Anna ja Elsa päätyvät ystäviensä kanssa seikkailemaan aivan uudessa paikassa, jossa he kohtaavat uusia haasteita, joista heidän täytyy selvitä. Odotan innolla Frozen kolmosen ilmestymistä ja sitä millainen seikkailu siinä tulee olemaan.


Kertoi Frozen 3 sitten mistä tahansa, niin minä uskon, että siitä tulee hyvä elokuva. Kertokaa kommenteissa mitä te uskotte kolmannessa Frozenissa tapahtuvan. Kertokaa myös mitä odotatte eniten kyseiseltä elokuvalta. Minä odotan kovasti sitä minkälaisia lauluja elokuvassa tulee olemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti