Sivut

lauantai 6. heinäkuuta 2024

Kivoja Disney-videoita

 Minun piti alunperin julkaista Faktoja elokuvista -sarjan seuraava osa, mutta en voinut julkaista sitä, sillä blogger ei hyväksynyt kuvia, jotka olin ottanut mukaan siihen postaukseen. Säädin sen postauksen kanssa aika kauan ja ehdin julkaista sen pari kertaa, sekä perua julkaisun, mutta mikään ei auttanut. Lopulta minulla meni hermot, ja päädyin poistamaan koko postauksen. Harmi, että niin pääsi käymään, sillä käytin sen postauksen tekoon melkein koko päivän. Haluan kuitenkin julkaista tänään jotain, joten teen nyt vähän kevyemmän postauksen. Tässä postauksessa jaan teille joitain omasta mielestäni kivoja Disney-videoita. 


Wish/Toive |Silja Kutvonen - Enemmän [This Wish] (Finnish Live)



Toive-elokuvan päähenkilön Ashan suomenkielinen ääninäyttelijä Silja Kutvonen laulaa hahmonsa soolobiisin Toiveen kutsuvieras ensi-illassa.


Kerron ulkomuistista Hopon poppoon


ZoneVD kertoo Hopon poppoo elokuvan tapahtumat ulkomuistista.


Marianne Pentha, Lisa Stokke, AURORA - Into The Unknown - Duet - Norweigian and Sámi Elsas



Elsan saamenkielinen ääninäyttelijä Marianne Pentha ja norjankielinen ääninäyttelijä Lisa Stokke laulavat Frozen 2 elokuvan kappaleen Into The Unknown saameksi ja norjaksi


Siinä oli siis omasta mielestäni kivoja Disney-videoita. Toivottavasti tämän postauksen julkaisussa ei tule mitään ongelmia *koputtaa puuta*. Mutta siis, kertokaa kommenteissa, jos tiedätte lisää kivoja Disney-videoita. 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti