Sivut

torstai 19. syyskuuta 2024

Tuleva Disney-elokuva

Ennen kun kysytte, niin vastaus on ei. Tässä postauksessa ei puhuta elokuvista Vaiana 2, Zootropolis 2 tai Frozen 3. Viimeisenä mainittu on saanut täällä blogissa oman postauksensa. Elokuva, josta tässä postauksessa kerron on nimeltään Penelope. Näin Instagramissa kuvan, jossa kerrotaan, että Disneyltä on tulossa Hans Christian Andersenin Prinsessa ja herne -satuun perustuva elokuva nimeltä Penelope. Elokuvasta ei tiedetä nimen ja lähdeteoksen lisäksi mitään muuta kuin se, että se on musikaali ja komedia. 

Tähän loppuun haluan kertoa vielä parista muusta asiasta. Inside out 2 saapuu Disney plussaan 25.9. Sanoin päivittäväni Rileyn esittelytekstin sitten kun Inside out 2 ollaan lisätty Disney plussaan, joten pääsen päivittämään sen jo ensi viikon aikana. Toinen asia mistä haluan kertoa on eräs asia, mistä luin eilen uutisista. Siellä sanottiin, että Mtv ja Disney alkaisivat tehdä yhteistyötä mainosmyynnissä. Tuosta asiasta minulla ei ole enempää tietoa. 

Tulevista postauksista kerron sen verran, että jos mitään ei tapahdu, niin seuraavaksi olisi tulossa Faktoja elokuvista -sarjan seuraava osa. Olen myös alkanut suunnittelemaan top-listaa, jonka aion julkaista halloweenina. Jos joku ihmettelee tuota jos mitään ei tapahdu juttua, niin ei. En ole kuolemansairas, enkä ole myöskään (ainakaan toivottavasti) joutumassa onnettomuuteen *koputtaa puuta*. Älkää huolestuko, en ole itsetuhoinen enkä muutenkaan sellaisessa tilassa, että voisin tehdä itselleni jotain. Pahoittelen tuota tilassa -sanan käyttöä. En keksinyt parempaakaan tuohon. Tarkoitin tuolla jos mitään ei tapahdu jutulla siis sitä, että jos joku Disney-dubbaaja ei kuole tai en lue muita enemmän tai vähemmän Disneyhyn liittyviä uutisia, niin seuraavaksi olisi siis tulossa Faktoja elokuvista -sarjan seuraava osa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti