Sivut

tiistai 22. helmikuuta 2022

Sivuhahmoesittely: Yama, päivystäjä Gerson ja Abigail Callaghan

Aloin tehdä hahmoesittelyjä tähän blogiin toukokuussa vuonna 2020. Olen miettinyt, että voisin alkaa tehdä sivuhahmoesittelyjä ja tässä olisi ensimmäinen. Sivuhahmoesittelyissä on sama idea kuin tavallisissa hahmoesittelyissä. Ainoana erona on se, että esittelen näissä samasta elokuvasta useamman hahmon, jonka rooli on pieni/merkityksetön. En ole kirjoittanut näihin sivuhahmoesittelyihin mielipide-osiota, sillä hahmot ovat esiintyneet vain muutamassa kohtauksessa. Tähän esittelyyn ovat päässet Big hero 6 elokuvan sivuhahmot Yama, päivystäjä Gerson ja Abigail Callaghan


Yama

Yama nähdään elokuvan alussa, jossa hän haastoi ihmisiä robottitaisteluihin San Fransokyon pimeällä kujalla. Hiro haastoi Yaman bottitaisteluun vaatimattomalla robotillaan, jolle kaikki nauroivat. Yama voitti taistelun, mutta Hiro halusi haastaa hänet uudestaan ja laittoi robottinsa kakkosvaihteelle. Hiro voitti toisen bottitaistelun, mutta Yama syytti häntä huijaamisesta.
Englanninkielinen ääninäyttelijä: Paul Briggs
Suomenkielinen ääninäyttelijä: Pekka Lehtosaari


Päivystäjä Gerson

Päivystäjä Gerson nähdään kohtauksessa, jossa Hiro ja Baymax saapuivat poliisi asemalle kertomaan naamiomiehestä, joka varasti Hiron mikrobotit. Gerson ei kuitenkaan uskonut mitä Hiro sanoi.
Englanninkielinen ääninäyttelijä: Daniel Gerson
Suomenkielinen ääninäyttelijä: Juha Muje


Abigail Callaghan

Abigail Callaghan on professori Robert Callaghanin tytär. Abigail oli osana Alistair Krein koetta, jossa testattiin hänen kehittämäänsä teleporttaus-laitetta. Abigail oli pilottina aluksessa, joka oli tarkoitus lähettää Krein portaalien läpi.Testissä meni jotain pieleen ja Abigail jäi jumiin portaalien väliin. Tämän tapahtuman jälkeen Professori Callaghan alkoi suunnitella kostoa Kreille. Hiro ja muut onnistuivat kuitekin pysäyttämään hänet. Myöhemmin Baymax huomasi, että portaalin sisällä oleva Abigail oli yhä elossa, mutta hän oli vaipunut jonkinlaiseen horrokseen. Hiro ja Baymax kävivät hakemassa Abigailin pois portaalista. Baymax jäi jumiin portaalin sisälle, mutta Hiro ja Abigail pääsivät ulos sieltä. Abigail vietiin tämän jälkeen sairaalaan.
Englanninkielinen ääninäyttelijä: Katie Lowes
Suomenkielinen ääninäyttelijä: Sonja Hämäläinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti