Sivut

keskiviikko 2. elokuuta 2023

Hahmoesittely: Hubert, Harrish ja Hamish

Kuten Timonin ja Pumban esittelyssä, niin tässäkin hahmoesittelyssä esittelen enemmän tai vähemmän samankaltaisia hahmoja samassa esittelyssä. Tällä kertaa esiteltäviksi on päässyt Urhea elokuvan päähenkilön Meridan kolmospikkuveljet Hubert, Harrish ja Hamish. Kolmikko ei puhu sanaakaan elokuvansa aikana, joten tämän esittelyn lopussa ei ole ääninäyttelijöitä. Nyt päästänkin teidät lukemaan esittelyä.

Hubert, Harrish ja Hamish esiintyvät elokuvassa Urhea. He ovat kuningas Ferguksen ja kuningatar Elinorin lapsia ja Meridan pikkuveljiä. Kolmoset ovat rasavillejä ja tekevätkin useasti jekkuja kaikille.

Hubert, Harrish ja Hamish nähtiin ensimmäisen kerran Urhea elokuvan prologin jälkeen, kun Merida kertoi siitä, kun hänestä tuli isosisko kolmelle pikkuveljelle. Myöhemmin Fergus kertoo pojilleen siitä, kun taisteli Mor'duta vastaan ja on juuri kertomassa siitä, kun peto söi hänen jalkansa, mutta Merida keskeyttää isänsä kertomalla tarinan lopun itse. Pian tämän jälkeen Fergus ja Elinor saavat kirjeen liittolaisklaaneiltaan ja antavat kolmosille luvan poistua päivällispöydästä. 

Myöhemmin Hubert, Harrish ja Hamish ovat perheensä kanssa vastaanottamassa klaaneja, joiden esikoiset ovat tulleet kilpailemaan Meridan kädestä. He seuraavat kosijoiden esittelyä ja sitä, kun nämä kilpailevat Meridan kädestä jousiammunnassa. 

Myöhemmin kolmoset nähdään harhauttamassa isäänsä ja muita miehiä, jotta Merida ja karhuksi muuttunut Elinor pääsevät pakenemaan linnasta. Merida lupaa veljilleen palkkioksi sen, että he saavat syödä ihan mitä haluavat ja nämä huomaavatkin heti taikaleivoksen, jonka syömisen seurauksena Elinor oli muuttunut karhuksi. 

Seuraavana päivänä karhuiksi muuttuneet kolmoset vapauttavat huoneeseensa lukitun Meridan, minkä jälkeen sisarukset lähtevät ratsastamaan metsään, johon Fergus ja muut miehet olivat ajaneet karhu-Elinorin. Matkan aikana Merida ompelee gobeliinia, jonka korjaamisen hän uskoo olevan keino muuttaa Elinor ja pojat takaisin ihmisiksi. He ehtivät ajoissa perille ja onnistuvat estämään miehiä tappamasta Elinoria. 

Toisen auringonnousun aikaan Elinor ja kolmoset muuttuvat takaisin ihmisiksi. Myöhemmin heidän koko perheensä nähdään hyvästelemässä kotiin lähteviä klaaneja, ja Fergus käy soutuveneellä hakemassa kolmoset, jotka roikkuvat yhden laivan purjeissa.

Hubert, Harrish ja Hamish ovat tavallaan hauskoja, mutta heistä löytyy myös jotain ärsyttäviä puolia. Paras kohta, jossa kolmoset esiintyvät on se, kun he harhauttavat miehiä.

Viikonloppuna vietetään Disneyn lumoa blogin syntymäpäivää ja vastaan silloin teidän kysymiin kysymyksiin. Sitä ennen olisi tulossa vielä yksi postaus, joten joudutte odottamaan vastauksiani vielä vähän aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti