maanantai 11. maaliskuuta 2019

Frozen 2 elokuvan uudet hahmot

Frozen 2 elokuvan teaser traileri julkaistiin noin kuukausi sitten. Se ei kerro paljoa elokuvan juonesta, mutta näköjään minun ideaani ei ole käytetty. Se ei kuitenkaan haittaa minua, sillä tuo näyttää paljon paremmalta. Trailerissa kaikki on täydellistä leijuvista kristalleista Annan uuteen kampaukseen.

Tässä postauksessa en kuitenkaan aio kertoa trailerista vaan siinä esiintyvistä uusista hahmoista. Trailerissa esiintyy kaksi täysin uutta hahmoa, joista toinen on ruskamaisemissa seisova tyttö ja toinen lehdissä kieppuva poika. Heidän henkilöllisyyksiään ei ole vielä kerrottu ja monet ovat keksineet teorioita siitä keitä he voisivat olla. Erityisesti tyttöhahmon henkilöllisyydestä on keksitty teorioita, joten nämä ensimmäiset veikkaukset liittyvät häneen. Ja niiden mukaan hän voisi olla:ELSAN TYTTÖYSTÄVÄ

Monet Frozen faneista ovat toivoneet, että Elsalla olisi jatko-osassa tyttöystävä, mikä tekisi hänestä Disneyn ensimmäisen lesboprinsessan (tai kuningattaren). Nähtyään tyttöhahmon, monet ovat keksineet, että hän voisi hyvinkin olla Elsan tyttöystävä, jolla on syksyyn liittyviä taikavoimia. Minä en itse usko tuohon teoriaan, sillä hän näyttää n. 11-12 vuotiaalta eli aika nuorelta Elsan tyttöystäväksi. Lisäksi, jos Elsalla olisi jatko-osassa tyttöystävä, niin elokuvaa ei näytettäisi esimerkiksi Venäjällä, koska siellä ei ole (vielä) hyväksytty homoseksuaalisuutta. Joskus voi tulla se aika, jolloin tehdään ensimmäinen seksuaalivähemmistöön kuuluva päähenkilö, mutta en usko se ajan olevan nyt.

ANNAN JA ELSAN KADONNUT SISKO

Suurin osa on varmaankin kuullut teorasta, jossa väitetään Tarzanin olevan Annan ja Elsan kadonnut veli. Ehkä heillä onkin kadonneen veljen sijasta kadonnut sisko, joka olisi tuo ylemmässä kuvassa oleva hahmo. Teorian mukaan hahmo olisi syntynyt silloin, kun Annan ja Elsan vanhemmat olivat lähteneet sillä laivalla johonkin paikkaan.


Seuraavaksi siirrytäänkin teorioihin, jotka koskevat myös poikahahmoa. Niiden teorioiden mukaan he ovat:

ANNAN JA KRISTOFFIN LAPSIA

Yksi suosituimmista teorioista näihin hahmoihin liittyen on se, että he olisivat Annan ja Kristoffin lapsia. Joidenkin mielestä he näyttävät aika vanhoilta Annan ja Kristoffin lapsiksi, mutta toisaalta, jos trailerissa katsoo tarkasti Annaa, Elsaa ja Kristoffia, he näyttävät olevan vanhempia kuin ykkösosassa. Tämä teoria on minusta kivoin, sillä olen toivonut, että Annalla ja Kristoffilla olisi kakkoselokuvassa lapsi/lapsia. Uskon siis tähän teoriaan. Jotkut eivät usko ainakaan tyttöhahmon olevan Annan ja Kristoffin lapsi, sillä hänellä vaikuttaa olevan ruskea iho. Toisaltaa voi taas olla niin, että Anna ja Kristoff olisivat adoptoineet itselleen tyttären ja poika olisi heidän biologinen lapsensa. Lisäksi tyttöhahmo näyttää Annalta ja poikahahmo Kristoffilta, joten tämä teoria voisi pitää paikkansa. 

ANNAN JA ELSAN VANHEMMAT

Jotkut ovat keksineet, että uudet hahmot voisivat olla Annan ja Elsan vanhemmat lapsina. Elokuvassa voisi olla taustatarina sille, kuinka Annan ja Elsan vanhemmat tapasivat ja uskon, että samalla kerrottaisiin Elsan voimien alkuperä.


Keitä nuo hahmot sitten ovatkin, uskon, että heillä tulee olemaan tärkeä rooli elokuvassa. Voi olla, että nuo kaikki teoriat ovat vääriä eikä mikään niistä koske uusia hahmoja. Haluan tähän loppuun vielä kertoa, että kun näin tyttöhahmon ensimmäisen kerran, luulin hänen olevan Anna, mutta sitten huomasin, että hän näyttää nuoremmalta ja hieman erilaiselta.

Voitte kertoa kommmenteissa omia teorioitanne uusiin hahmoihin liittyen. Luen niitä mielelläni sieltä.

Ei kommentteja: