sunnuntai 12. tammikuuta 2020

Disney On Ice 2020

Hei vain ja hyvää jo alkanutta vuotta 2020. En ole taaskaan jaksanut päivittää tänne mitään aktiivisesti, mutta mielummin hyvin suunniteltu ja kirjoitettu postaus muutaman kerran vuodessa kuin huonosti tehty ja suunnittelematon postaus joka päivä. Eikö niin? Nostalgia sarjan kolmas osa on työn alla ja yritän saada sen julkaistua helmikuun aikana.

Mennäänpä sitten tämän postauksen oikeaan aiheeseen. Olin eilen illalla äitini kanssa Hartwall Arenalla katsomassa tämän vuoden Disney On Ice jääshowta, jonka aion nyt arvostella täällä.

(Tähän alkuun tiedoksi, että kuvat on otettu puhelimella, joten älkää ihmetelkö, jos ne ovat vähän huonolaatuisia)

Tapahtuma alkoi lyhyellä jäätanssiesityksellä, jonka jälkeen Mikki, Minni, Aku ja Hessu saapuivat paikalle ja aloittivat tapahtuman juontamisen.

Ensimmäisenä oli vuorossa Pieni merenneito. Tarina oli hieman erilainen sillä tavalla, että Ariel sai äänensä takaisin ja muuttui pysyvästi ihmiseksi suudeltuaan prinssi Erikiä "suudelkaa" laulun päätteeksi. Pidin tässä ainakin siitä miten Arielin ihmiseksi muuttaminen toteutettiin.

Pienen merenneidon jälkeen oli vuorossa Vaiana, joka ei muuten ole kertaakaan päässyt Disney on Ice tapahtumaan. (Ainakaan Suomessa). Pidin tästäkin erittäin paljon. Ainoana miinuksena oli Tamatoan puuttuminen, sillä olisin halunnut kuulla hänen laulunsa. (Maui näytti muuten erittäin creepyltä).

Kolmantena esitettiin Kaksin karkuteillä elokuvan tapahtumat. Tämäkin versio oli tavallista lyhyempi, mutta kuka jaksaisi katsoa jokaisen esityksen täsmälleen samanlaisena kuin elokuvissa. Siinähän menisi ainakin puoli päivää.

Sitten olikin väliaika, jonka jälkeen nähtiin Kaunotar ja hirviö. Tämä esitys oli suosikkini tämän vuoden esityksistä. Suosikki kohtaukseni tässä oli Gastonin kuolema. Se oli hienosti toteutettu ja näytti siltä, että Gastonin esittäjä olisi pudonnut oikeasti rotkoon. Myös Hirviön muuttuminen ihmiseksi oli aivan mahtava.

Viimeisenä vuorossa oli (tietenkin) Frozen. Tietenkin siksi, koska Frozen on ollut mukana tässä tapahtumassa jo kuusi kertaa putkeen. Tosin en ihmettele sitä elokuvan valtavan suosion takia. Ehkäpä Frozen 2 pääsee jäälle ensi vuonna. Tästä esitettiin pidempi versio. Ainoa huono puoli oli peikkojen puuttuminen, vaikkeivat ne kuulukaan suosikki hahmoihini elokuvassa. 

Frozenin loputtua jäälle saapuivat kaikki esiintyjät, Aku, Hessu, Mikki ja Minni sekä tapahtuman alkupuolella esiintyneet tanssijat. Kaikki tanssivat jäällä ja siihen tapahtuma päättyikin.

Tämän vuoden Disney on Ice oli kaikista paras. Oli hienoa, että Vaianakin pääsi kiinteälle vedelle. Frozenin tilalle saataisiin keksiä jotain muuta, mutta ehkä sitä ei aiota ottaa pois suosion takia. Minusta olisi kiva saada vähän vaihtelua tähän tapahtumaan. Kerron tähän loppuun vielä yhden hauskan jutun. Luulin nuorempana, että Disney On Ice tapahtumassa luistelevat hahmojen ääninäyttelijät. Johtui varmaan siitä, miten puheet ja laulut on tehty tässä.

Kertokaa oletteko koskaan olleet Disney on Ice tapahtumassa ja jos olette niin millaista siellä oli?

Ei kommentteja: