tiistai 18. elokuuta 2020

Infoa

Tässä postauksessa aion kertoa blogin tulevaisuudesta. Ei. En ole lopettamassa tai poistamassa blogia. Aion vain kertoa tulevista postauksista. Seuraavaksi on tulossa top lista. Loppuvuodesta tulee taas joulutarina. Paljastan tässä vaiheessa, että se pohjautuu erääseen tunnettuun joulukertomukseen. Myös muita postauksia on tulossa. Voitte kertoa minkä näistä ideoista kuulostaa teidän mielestänne kivoimmalta, niin toteutan sen. Tässä vaihtoehdot:
Vain Disney jutut
Minuun liittyvät Disney aiheiset faktat
Disney asiat jotka yllättivät minut
Kertokaa kommenteissa mikä näistä kolmesta ideasta kuulostaa teidän mielestänne kivoimmalta niin toteutan sen. Eipä tässä muuta. Muistattehan kommentoida. Kiitos.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

VOI IHANAA ETTET LOPETA!!! Voisitko päivitellä aktiivisemmin?!?

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki ideat kuulostaa kyllä hyviltä! Erityisesti olisi kiva kuulla sinuun liittyviä faktoja :) Välillä olisi myös kiva oppia sinusta jotain muutakin kuin Disneyyn liittyvää!

Anonyymi kirjoitti...

Joo faktat vois olla tosi hauskoja��

Verlid kirjoitti...

Päivitän blogia aina silloin kun minulla on aikaa ja halua tehdä sitä. Yritän saada julkaistua 1-2 postausta yhden kuukauden aikana.

Verlid kirjoitti...

Seuraavaksi olisi siis vuorossa itseeni liittyvät Disney aiheiset faktat. Olen kyllä välillä miettinyt, että kertoisin itestäni myös jotain ei Disneyhyn liittyviä asioita, mutta tahdon pitää itseni anonyyminä (ainakin toistaiseksi). En lupaa mitään mutta harkitsen asiaa kuitenkin.

Anonyymi kirjoitti...

Harmi ettet useammin voi? Onko sinulla kiireitä kun noin harvoin ehdit?

Verlid kirjoitti...

Yritän saada postauksia ulos tuolla tahdilla, koska mun koulupäivät kestää klo. 16 asti ja on yleensä aika rankkoja. Pysyn nyt siis tässä julkaisutahdissa.