sunnuntai 14. helmikuuta 2021

Kiss marry kill (Disney versio)

Hei kaikki ja hyvää ystävänpäivää. Tässä tulee taas uusi postaus. Mikä sopisikaan paremmin ystävänpäivän teemaan kuin kiss marry kill. Olen nähnyt youtubessa videoita tästä aiheesta ja ajattelin nyt toteuttaa kyseisen aiheen tekstin muodossa. Jos joku ei tiedä mitä kiss marry kill tarkoittaa, niin se tarkoittaa sitä, että sinulle annetaan kolme vaihtoehtoa (joko oikeita ihmisiä tai kuvitteellisia hahmoja) ja sinun on valittava ketä pussaat, kenen kanssa menet naimisiin ja kenet tapat. Aloitetaanpa sitten.Dori, Judy Hopps ja Elsa

Ensimmäiselle kierrokselle pääsivät nämä hahmot. Valintani on tässä vaiheessa aika helppo. Menen naimisiin Elsan kanssa, pussaan Judya ja tapan Dorin.


Hirviö, Flynn Rider ja Li Shang

Nyt tästä tulikin vähän vaikeampaa. Kaikki hahmot ovat mielestäni hyviä, joten en tahtoisi tappaa ketään heistä. Teen niin, että menen naimisiin Hirviön kanssa ja pussaan Shangia. Tämä tarkoittaa siis sitä, että joudun tappamaan Flynnin.


Aladdin, Naveen ja Phillip

Sitten päästäänkin jo kolmannelle kierrokselle. Kaikki kolme ovat hyviä hahmoja. Toisaalta, jos minun pitäisi tappaa joku näistä, niin se on Phillip. Nyt jäljelle jäivät Aladdin ja Naveen. Kumpaa pussaan ja kumman kanssa menen naimisiin? Aladdinin kanssa pääsisin taikamattoajelulle. Toisaalta minulla on ukulele, joten jos menisin naimisiin Naveenin kanssa voisimme musisoida yhdessä. Loppullinen päätökseni menee näin. Pussaan Naveenia ja menen naimisiin Aladdinin kanssa.


Ariel, Belle ja Jasmine

Nyt tuli taas vaikea valinta. Kaikki kolme ovat hyviä hahmoja, joten en osaa päättää miten toimin heidän kohdallaan. Jasminen kanssa pääsisin taikamattoajelulle, Arielin kanssa voisi uida koko ajan ja Bellen kanssa voisin lukea kirjoja melkein aina. Valintani menee näin. Menen naimisiin Bellen kanssa, pussaan Jasminea ja tapan Arielin.


Henki, Sebastian ja Pärsky

Nyt tulikin vähän helpompaa. Pussaan Pärskyä ja menen naimisiin Hengen kanssa. Sebastian joutuu nyt kuolemaan, mutta se on tämän pelin idea.


 Rouva Pannu, Taikamatto ja Kaarnamuori

No niin, seuraava kierros lähtee käyntiin. Jos menisin naimisiin Kaarnamuorin kanssa, niin avioliitostamme tulisi aika tylsä, sillä emme voisi lähteä yhdessä mihinkään. Toisaalta en myöskään haluaisi tappaa häntä. Tämä tarkoittaa siis sitä, että pussaan Kaarnamuoria. Nyt pitää vielä päättää kenet tapan ja kenen kanssa menen naimisiin. Menen naimisiin Taikamaton kanssa ja hajotan Rouva Pannun palasiksi.


Peter Pan, Kapteeni Koukku ja Gaston

Ensiksi aion päättää kenen kanssa menen naimisiin. Gaston on liian itsekeskeinen, joten hänen kanssaan en todellakaan menisi naimisiin. Peter Pan on myös hieman itsekeskeinen, minkä lisäksi hän ei vanhene, joten kyllästyisin Peteriin hyvin nopeasti. Lisäksi hän flirttailee useiden tyttöjen kanssa samaan aikaan, joten mustasukkaisuus olisi ikuinen riesa, jos menisin naimisiin hänen kanssaan. Noiden pohdintojen perusteella menen naimisiin Kapteeni Koukun kanssa. Sen lisäksi pussaan Gastonia ja tapan Peter Panin. Koukun tavoitteena on tappaa Peter Pan, joten voimme tehdä sen yhdessä. 


Maurice, Tuhkimon kuningas ja Triton

Kenen kanssa sitten menenkin naimisiin, minun pitäisi ryhtyä äitipuoleksi, sillä kaikilla näistä kolmesta hahmoista on lapsia (ja yhdellä on myös lapsenlapsi). Miten siis toimin? Maurice on keksijä, joten hänen kanssaan ei olisi tylsää. Triton asuu veden alla, joten voisin uida milloin haluan. Päätökseni menee siis näin. Pussaan Mauricea, menen naimisiin Tritonin kanssa ja tapan Tuhkimon kuninkaan.


John Smith, Tuhkimon prinssi ja Hans

Näistä kolmesta ainoastaan Tuhkimon prinssi ei ole sinkku, mutta sillä ei ole mitään väliä tässä pelissä. Häneen ei muutenkaan syvennytä Tuhkimo elokuvan aikana, joten sillä ei varmaankaan ole väliä miten toimin hänen kohdallaan. John Smithin kanssa pääsisi aina jollekin seikkailulle. Hansin kohdalla en todellakaan tiedä mitä teen sillä,... no, en spoilaa, jos joku ei ole nähnyt Frozenia. Pienen pohdinnan jälkeen olen tehnyt päätöksen. Pussaan Tuhkimon prinssiä, tapan Hansin ja menen naimisiin John Smithin kanssa.


Lumikin prinssi, Erik ja Phoebus

Sitten päästäänkin viimeiselle kierrokselle. Näistä hahmoista kahdella on yksi lapsi, joten jos valitsen jommankumman heistä, minun pitäisi ryhtyä äitipuoleksi. Lumikin prinssi vaikuttaa aika tylsältä ja persoonattomalta, joten tapan hänet. Sitten pitäisi päättää ketä pussaan ja kenen kanssa menen naimisiin. Erikin kanssa pääsisin purjehtimaan, joten menen naimisiin hänen kanssaan ja pussaan Phoebusta.

Siinä oli siis kiss marry kill. Miten olisit itse toiminut? Kerro se kommenteissa. Tämän kuukauden lopussa ilmestyy seuraava postaus, joka on joko uusi hahmoesittely tai Nostalgia-sarjan kuudes osa. Eipä tässä muuta. Tavataan seuraavan postauksen parissa.


4 kommenttia:

Josefiina kirjoitti...

Olipa hauska ja erikoinen postaus! Itse valitsisin Hengen/Sebastianin/Pärskyn välillä eri tavalla: tappaisin pärskyn, pussaan Sebastiania ja menen naimisiin Hengen kanssa. Peter Pan/Koukku/Gaston kohdalla taas näin: tapan Gastonin, pussaan Peteriä ja menen naimisiin Koukun kanssa. Ruususen, Tuhkimon ja Lumikin prinssit ovat kyllä todella tylsiä ja innottomia, itsekin tappaisin ne kaikki ja pussaan/menen naimisiin muiden kanssa. Edes Philip ei minua säväytä, vaikka hahmolla on jo vähän enemmän roolia leffassa.

Tällaiset disney-aiheiset postaukset on kyllä hauskoja ja niitä on kiva lukea! :D

Verlid kirjoitti...

Kiva, kun tykkäsit postauksesta. Oli myös kiva lukea omat vastauksesi siitä miten toimisit tiettyjen hahmojen kohdalla.

Anonyymi kirjoitti...

HOTHOTHOT!!!
jos mä saisin valita nii ehdottomasti kävelisin alttarille tuon kaarnamuorin kanssa. Hyvä sinänsä ettei pääse karkuun lähtemään kun paikallaan seisoo ;) noo vitsivitsi jos jonkun joutuisin saunan taakse viemään niin se olis kyllä sit varmaan toi hirviö... Sorry not sorry

Verlid kirjoitti...

En muuten tullut ajatelleeksi Kaarnamuorin "liikkumattomuutta" tosta näkökulmasta. Oli kivaa lukea mitä itse tekisit.