keskiviikko 2. helmikuuta 2022

Parhaat kaksoset

Tänään vietetään kaksosten päivää. Minua on aina kiinnostanut kaikki kaksosiin ja kaksosuuteen liittyvät asiat. Ja minun horoskooppini on kaksonen. Sitten itse aiheeseen. Tässä postauksessa näette toisen lupaamistani top-listoista ja mikä olisikaan sopivampi aihe, kuin kaksoset. Disney elokuvissa ei nähdä paljoa kaksosia, joten olen ottanut tähän listaukseen myös Disneyn tv-sarjoissa esiintyvät kaksoset.

Teksti saattaa sisältää juonipaljastuksia


10. Taukki ja Tsoukki

En ole täysin varma siitä voidaanko Taukki ja Tsoukki laskea kaksosiksi, sillä he eivät ole täysin identtisiä. (Ainakaan värin perusteella). Siitä huolimatta päätin ottaa heidät mukaan tähän listaukseen, sillä minä unohdan välillä kumpi on kumpi. Taukki ja Tsoukki ovat hauskoja, mutta heidän roolinsa jää aika pieneksi.


9. Mabel ja Dipper Pines

Mabel ja Dipper Pines esiintyvät tv-sarjassa Gravity Falls. Oli kertonut Disney-sarjojen tunnareiden top-listassa, että kaksoset menevät viettämään kesää isoisänsä luokse, mutta muistin sen asian väärin. He menevätkin isosetänsä luokse. Muistin tällä kertaa myös kaksosten nimet. Mabel ja Dipper ovat erittäin seikkailullisia ja he pääsevätkin seikkailemaan ohjelman aikana. Kaksoset ovat myös vähän ärsyttäviä.


8. Oscar ja Felipe Rivera

Oscar ja Felipe Rivera esiintyvät elokuvassa Coco. Elokuvassa ei kerrota miten he liittyvät Riverojen sukuun, mutta olen lukenut netistä, että he ovat Imeldan veljiä. Oscar ja Felipe kuuluvat Coco elokuvan hauskimpiin hahmoihin. Elokuvan aikana he mm. vaihtavat päitään ja toinen käyttää toisen käsiä aseina elokuvan lopputaistelussa. Oscar ja Felipe ovat identtisiä kaksosia, joten katsojat eivät tiedä kumpi on kumpi. Heillä on myös aika pieni rooli.


7. Benny ja Manny Rivera

Coco elokuvasta on tähän listaukseen ovat pääseet myös toiset kaksoset. Benny ja Manny Rivera ovat Miguelin serkkuja. Heidän roolinsa on pieni ja he esiintyvät vain muutamassa kohdassa. Kaksoset eivät puhu sanaakaan elokuvan aikana, mutta heidän persoonansa tulevat silti esille.


6. Tittelityy ja Tittelitom

Tittelityy ja Tittelitom esiintyvät elokuvassa Liisa Ihmemaassa. Heistä ei pysty erottamaan kumpi on kumpi. Veljesten kauluksissa lukee heidän nimensä, mutta ne näkyvät kunnolla vain läheltä katsottuna. Pidän Tittelityyn ja Tittelitomin laulusta. Heidän roolinsa jää kuitenkin aika pieneksi.


5. Zack ja Cody Martin

Zachary "Zack" Martin ja Codester "Cody" Martin esiintyvät Disneyn tv-sarjassa Zackin ja Codyn viiden tähden merielämää. Pidän siitä, että heillä on todella realistinen sisarussuhde. Yleensä kaksosrooleihin otetaan yksi henkilö, joka pääsee esittämään kahta hahmoa, mutta Zackin ja Codyn näyttelijät ovat oikeasti kaksosia. Zackia näyttelee Dylan Sprouse ja Codyn näyttelijä on Cole Sprouse.


4. Kiero ja Liero

Kiero ja Liero ovat Pieni merenneito elokuvan pääpahiksen Ursulan kätyreitä. Pidän hahmoissa eniten siitä millaisiksi ne on suunniteltu. Kiero ja Liero ovat hauskoja, mutta heistä löytyy myös joitakin ärsyttäviä piirteitä.


3. Anne ja Joakim

Anne ja Joakim esiintyvät tv-sarjassa Sofia Ensimmäinen. He kuuluvat Lumolan kuningasperheeseen. Kaksosista Anne oli syntynyt ensimmäisenä, joten hänen on tarkoitus periä Lumolan kruunu tulevaisuudessa. Joakim haaveilee ritarin urasta. Annen ja Joakimin sisarussuhde on erittäin realistinen, mutta heidän kinastelunsa menevät välillä ärsyttävyyden puolelle. 


2. Hallie Parker ja Annie James

Hallie Parker ja Annie James esiintyvät elokuvassa Ansa vanhemmille. Tyttöjen vanhemmat erosivat pian heidän syntymänsä jälkeen. Hallie asui isänsä kanssa Kaliforniassa ja Annie asui Lontoossa äitinsä kanssa. Eräänä kesänä 11-vuotiaiksi kasvaneet Annie ja Hallie päätyvät sattumalta samalle kesäleirille. Aluksi he eivät tule toimeen ja tekevätkin toisilleen koko ajan piloja. Myöhemmin tytöt joutuvat eristysmökkiin huonon käytöksen vuoksi. Siellä ollessaan Annie ja Hallie tajuavat olevansa sisaruksia. He keksivät suunnitelman, jonka avulla Hallie saisi mahdollisuuden tutustua äitiinsä ja Annie isäänsä. Annie ja Hallie ovat todella onnistuneita hahmoja. Pidän erityisesti siitä, kun he yrittävät saada vanhempiaan palaamaan yhteen. Kaksosten näyttelijä Lindsay Lohan on onnistunut tuplaroolissa, sillä sitä ei arvaisi ihan heti, että Annieta ja Hallieta näyttelee yksi ja sama ihminen. Kaksosten yhteiset kohtaukset on toteutettu erittäin hienosti.


1. Aku Ankka ja Della Ankka

Ensimmäiselle sijalle tällä listalla on päässyt Ankan klaanin kaksoset Aku ja Della. Aku Ankka on esiintynyt monissa Disney elokuvassa ja tv-sarjassa. Della Ankka tekee ensimmäisen virallisen esiintymisensä vuonna 2017 alkaneessa Ducktales sarjassa. Aku ja Della ovat hauskoja ja heidän sisarussuhteestaan on onnistuttu tekemään realistinen. Pidän erityisesti heidän raivokohtauksistaan. Molemmat ovat myös erittäin seikkailullisia.

Mitkä Disney-kaksoset kuuluvat teidän suosikkeihinne? Voitte kertoa ne kommenteissa


2 kommenttia:

Kaksonen kirjoitti...

Olen itsekin kaksonen. Hienosti olet nämä superhahmot koonnut tähän. Oon aina tykännyt Halliesta ja Anniesta. Ansa vanhemmille on huippuleffa.

Verlid kirjoitti...

Kivaa, että pidät listasta. Hallie ja Annie on tosiaankin mahtavia hahmoja. Kuten myös elokuva, jossa he esiintyvät.