maanantai 4. syyskuuta 2023

Anna ja Elsa figuurit

Tässä postauksessa aion esitellä Anna ja Elsa figuurinuket, jotka sain joululahjaksi joskus (en muista milloin). 

Tässä kuva figuureista. En ole varma pitääkö näitä sanoa figuureiksi vai barbeiksi, sillä nämä ovat liian isoja figuureiksi, mutta toisaalta myös liian pieniä barbeiksi. En oikein tiedä, että miksi näitä sitten pitäisi kutsua. Mitä mieltä te olette?

Näillä leluilla on myös toiset asut. Tähän kohtaan kerron sellaisen hauskan jutun, etten koskaan leikkinyt näillä. Sen sijaan nämä nuket olivat yleensä kirjahyllyssä ja kävin välillä vaihtamassa niiden mekkoja. Nykyään näitä säilytetään minun huoneessani olevassa kaapissa.

Tulevista postauksista kerron sen verran, että suunnittelen parhaillaan Faktoja elokuvista -sarjan kuudetta osaa ja Leijonakaartin ensimmäisen kauden arvostelua. En tiedä kumman saan ensimmäisenä valmiiksi, mutta ainakin toinen näistä postauksista ilmestyy blogiin tällä viikolla. 

Mainitsin elokuun viimeisessä postauksessa, että tekisin tämän vuoden joulutarinan adjektiivitarinan muodossa ja te kertoisitte minulle niitä adjektiiveja kyseisen postauksen kommenteissa. Sanoin tarvitsevani 46 adjektiivia, mutta selvennän vielä sen verran, että yhden ihmisen ei tarvitse kirjoittaa niitä kaikkia. Tehdään siis niin, että yksi ihminen kommentoi yhteensä 3-10 adjektiivia. Ne adjektiivit laitetaan siis tämän postauksen kommentteihin.

Ei kommentteja: