keskiviikko 13. syyskuuta 2023

Suklaata sisältävät Disney-hetket

Sanoin edellisessä postauksessa, että seuraavaksi olisi tulossa Leijonakaartin toisen kauden arvostelu, mutta suunnitelmiin tulee nyt vähän muutoksia, kun muistin erään postausidean, jonka haluan toteuttaa ennen sitä. Tänään vietetään kansainvälistä suklaapäivää ja sen kunniaksi tämän postauksen aiheeksi ovat päässeet suklaata sisältävät Disney-hetket. Olin alunperin ajatellut tehdä tästä pidemmän postauksen, mutta niitä suklaata sisältäviä Disney-hetkiä ei tullut mieleeni kovinkaan paljon, joten laitan tähän pelkästään kuvat niistä Disneyn suklaa-hetkistä, jotka muistin.


Nuo ovat siis ainoat suklaata sisältävät Disney-hetket, jotka tulivat minun mieleeni. Kertokaa, jos muistatte lisää suklaata sisältäviä Disney-hetkiä. Ja hyvää suklaapäivää teille, vaikka ette söisikään tänään suklaata. Itse en ole ajatellut syödä tänään ollenkaan suklaata, sillä aikani tulee kulumaan lähinnä töiden ja Leijonakaartin kakkoskauden arvostelun suunnittelun parissa. 

Muistuttaisin vielä siitä, että voitte edelleen käydä laittamassa adjektiiveja elokuun viimeisen postauksen kommentteihin. Pakko ei tietenkään ole, mutta uskon, että se olisi teistäkin outoa, jos tämän vuoden joulutarinassa ei olisi adjektiiveja.

Ei kommentteja: