tiistai 6. elokuuta 2024

Disneyn lumoa 6-vuotta

Hei vain kaikille ja hyvää elokuun kuudetta päivää. Ja hyvää syntymäpäivää Disneyn lumoa blogille. Blogi on ollut olemassa jo kuusi vuotta. Välillä sitä tulee ihmeteltyä ajankulkua. Minusta tuntuu kuin tämä blogi olisi ollut aina olemassa, mutta samaan aikaan minusta tuntuu siltä, että olisin julkaissut ensimmäisen postauksen vasta eilen. Aika jännää, vai mitä? Tähän mennessä olen julkaissut 369 postausta (tämä postaus mukaan lukien), blogia on luettu 69 006 kertaa, kommentteja on 224 (mukaan lukien ne, mitkä minä olen kirjoittanut), ja lukijoita on kuusi. Tämän postauksen aiheena ovat blogin tilastot. Pääsemme siis näkemään mm. sen, missä maissa blogia ollaan luettu, mitkä ovat luetuimmat postaukset ja millä hakusanoilla ihmiset ovat löytäneet tänne. Mennäänpä siis suoraan asiaan.

Selaimet, joiden kautta blogi on löydetty

1. Chrome
2. Safari
3. GSA
4. SamsungBrowser
5. MSIE
6. Firefox
7. Crios
8. Mobile Safari
9. Snapchat
10. Mobile

Selaimista suosituimpia ovat Chrome ja Safari. Niiden lisäksi tiedän Firefoxin ja Snapchatin, mutta nuo muut selaimet ovat minulle täysin vieraita.

Käyttöjärjestelmät

1. Android
2. iPhone
3. Windows
4. Linux
5. Macintosh
6. Unix
7. iPad
8. iPhone 14,3
9. Android 11
10. Android 10

Käyttöjärjestelmien lista vaikuttaa olevan suurimmalta osin Android ja iPhone painotteinen. Aika hauskaa muuten, että Android 10 on käyttöjärjestelmien listalla kymmenentenä.

Luetuimmat postaukset

1. Nalle Puh ja mielenterveysongelmat
2. Disneyn lumoa 1 vuosi
3. Ärsyttävimmät Disney hahmot
4. Infoa (maaliskuu 2021)
5. Frozen 2 elokuvan uudet hahmot
6. Kiss marry kill (Disney versio)
7. Päivä Disney-universumissa
8. Nostalgia (Nemoa etsimässä)
9. Disneyhyn liittyviä kysymyksiä
10. Parhaat naishahmojen soolot

Nalle Puh -hahmojen mielenterveysongelmiin liittyvästä teoriasta kertova postaus on säilyttänyt paikkansa Disneyn lumoa -blogin luetuimpana postauksena. Sitä ollaan luettu 32 636 kertaa, eikä muita postauksiani olla luettu läheskään yhtä paljon kuin sitä. Toisena teoriapostauksena listalla on vuoden 2019 maaliskuussa julkaistu postaus liittyen Frozen 2 elokuvan uusiin hahmoihin. Luetuimpien postausten joukkoon on päässyt myös pari top-listaa. Aika jännää muuten, että infopostaus on päässyt listalla noinkin korkealle. Olen jotenkin ollut aina siinä käsityksessä, etteivät ne kiinnosta lukijoita. Tuo postaus oli siis se, minkä kommentteihin te saitte jättää minulle kysymyksiä. Tosin siinä postauksessa on eniten kommentteja, joten ehkä se on syy siihen, miksi se pääsi luetuimpien postausten joukkoon. Kiinnitin huomiota siihen, että luetuimmissa postauksissa on lähinnä vanhoja postauksia. Kuinkahan paljon tuo lista tulee muuttumaan seuraavan kuuden vuoden aikana?

Hakusanat

1. https://disneynlumoa.blogspot.com/2019/03/nalle-puh-ja-mielenterveysongelmat
2. https://disneynlumoa.blogspot.com/?m=1
3. Nalle Puh hahmot mielenterveysongelmat
4. Hessu Hopo
5. Nalle Puh mielenterveys
6. https://disneynlumoa.blogspot.com/2019/03/nalle-puh-ja-mielenterveysongelmat
7. Nalle Puh diagnoosi
8. Nalle Puh mielisairaudet
9. Nalle Puh teoria
10. Nasu ääninäyttelijä suomi

Hakusanojen joukossa on paljon Nalle Puhiin ja varsinkin siihen mielenterveysongelmateoriaan liittyviä hakusanoja. Se selittääkin luetuimman postauksen. Aika outoa, että Nalle Puh ja mielenterveysongelmat -postaukseen vievä linkki on hakusanoissa kaksi kertaa. Mistähän se mahtaa johtua? Nalle Puhiin liittyvien hakusanojen joukosta löytyy myös blogin internet-osoite, sekä Hessu Hopo.

Maat, joissa blogia on luettu

1. Suomi
2. Yhdysvallat
3. Hongkong
4. Singapore
5. Saksa
6. Irlanti
7. Ruotsi
8. Ranska
9. Venäjä
10. Iso-Britannia

Ensimmäisellä sijalla oleva maa ei tullut yllätyksenä, sillä kirjoitan blogia suomeksi. Välillä sitä tulee mietittyä, että miten blogiani on päädytty lukemaan ulkomailla. Ehkä ranking-postauksilla ja Euroviisuedustajien Disney-rooleista kertovilla postauksilla on jotain tekemistä tuon asian kanssa. Tai sitten suomalaiset lukijat ovat lukeneet blogiani ollessaan käymässä ulkomailla. 


Siinä oli siis vilkaisu Disneyn lumoa -blogin tilastoihin. Oli kivaa päästä jakamaan niitä teille. Kertokaa kommenteissa vaikka siitä, miten olette löytäneet blogini. Olisi kivaa kuulla myös siitä, että onko kenelläkään suosikkipostausta täällä blogissa, ja jos on, niin mikä? Julkaisen loppuviikosta uuden postauksen, mutta en tiedä vielä mikä se on. Tapaamme seuraavan kerran siis silloin.

Ei kommentteja: