sunnuntai 22. syyskuuta 2024

Hahmofaktat: Ariel

Kuten edellisessä postauksessa mainitsinkin, niin nyt olisi tulossa Hahmofaktat-sarjan kuudes osa. Tässä postauksessa kerron faktoja Arielista.


1. Arielin nimi tarkoittaa Jumalan leijonaa


2. Ariel on ensimmäinen Disney-prinsessa, joka ei ollut syntyessään ihminen


3. Ariel on ensimmäinen Disney-prinsessa, joka pelastaa henkilön, johon on rakastunut


4. Ariel on ainoa Disney-prinsessa, jolla on lapsi


5. Ariel on oikeakätinen


6. Arielin piti alunperin olla blondi


7. Arielilla on Pieni merenneito elokuvan lopussa samanlainen asento, kuin Tanskassa olevalla pieni merenneito -patsaalla


8. Ariel on ensimmäinen Disney-prinsessa, jolla on biologisia sisaruksia


9. Ariel on ensimmäisen elokuvansa tapahtumien aikaan 16-vuotias


10. Ariel on nuorin Tritonin ja Athenan seitsemästä tyttärestä


Kertokaa kommenteissa, jos tiedätte lisää Arieliin liittyviä faktoja. Kertokaa myös mitä hahmoja haluaisitte mukaan tähän postaussarjaan.

Seuraava postaus ilmestyy ensi viikonloppuna. Tämän postauksen piti alunperin ilmestyä huomenna tai ylihuomenna, mutta julkaisin tämän jo tänään, sillä en välttämättä olisi ehtinyt tehdä sitä alkuviikosta. Olen (ainakin toistaiseksi) työttömänä, mutta teen ensi viikolla sijaisuuden, joka kestää perjantaihin asti. Tapaamme seuraavan kerran siis ensi viikonloppuna.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mun on jotenkin hankalaa kuvitella Ariel vaaleilla hiuksilla, kun on ajatellut punaisen hiusvärin olevan Arielin ns "tavaramerkki". Muistan lukeneeni jostain, että koska Disneyn tekemässä 80-luvun 'Splash' elokuvassa oli vaaleahiuksinen merenneito, päätettiin Arielin hiusväri vaihtaa punaiseksi, ettei olisi Disneyllä liikaa blondeja merenneitoja.

Verlid kirjoitti...

Oon kuullut tosta Splash elokuvasta, sekä siitä, että sen takia Arielin hiusväri vaihdettiin blondista punaiseksi. Itsellänikin on vaikeuksia kuvitella Ariel vaaleahiuksisena.