tiistai 24. marraskuuta 2020

Minun Disney-listani

Jouluaattoon on enää kuukausi ja moni teistä on varmaan alkanut jo miettiä joululahjatoiveitaan. Siitä inspiroituneena päätin kirjoittaa tänne blogiin Disney bucket listan. Kirjoitan tähän siis Disneyhyn liittyvistä tavoitteistani, jotka haluaisin toteuttaa.

1. Käy kaikissa Disney puistoissa
En ole koskaan käynyt yhdessäkään Disney puistossa, mutta haluaisin käydä jokaisessa. Kaikkein mieluiten menisin Disney Worldiin.

2. Käy Disney risteilyllä
Tykkäsin lapsena (ja tykkään vieläkin) käydä risteilyllä, joten se yhdistettynä Disneyhyn kuulostaa erittäin hyvältä. En tosin tiedä miten Disney risteilylle oikein pääsee, joten siitä pitäisi ottaa selvää ennen risteilyn varaamista.

3. Dubbaa jotakin hahmoa jossakin Disney elokuvassa
Olen jo jonkin aikaa ollut kiinnostunut ääninäyttelemisestä ja haluaisin joskus oikeasti tehdä sitä. Minulla ei tosin ole kokemusta siitä eikä minulla ole myöskään mitään apuvälineitä, millä voisin harjoitella ääninäyttelemistä. 

4. Yövy Disney hotellissa
Minua on jo vähän aikaa kiinnostanut Disney hotellissa yöpyminen. Olisi kivaa edes nähdä sellainen, vaikken sitten yöpyisikään siellä.

5. Nimeä lapsi Disney hahmon mukaan
Jos joku nyt ei ymmärtänyt mitä tarkoitin tuolla, niin sitten kun minä saan joskus omia lapsia, niin antaisin ainakin yhdelle heistä jonkin Disney aiheisen nimen. Olen jo miettinyt joitain nimiä, vaikka asia ei ole tällä hetkellä ajankohtainen.

6. Opi puhumaan Aku Ankkaa
Dubbaamisen lisäksi olen kiinnostunut myös imitoinnista. Olen Aku Ankka fani, joten haluaisin oppia imitoimaan kyseistä hahmoa. Olen harjoitellut Aku Ankka äänen tekemistä, mutta se ei suju vielä ihan kunnolla.

7. Hanki vähintään yhden Disney elokuvan taidekirja
Olen nähnyt kuvia joistakin Disney taidekirjoista ja haluaisin itselleni edes yhden sellaisen. En vielä tiedä minkä elokuvan taidekirjan haluan, mutta minua kiinnostaisi lukea joku taidekirja.

8. Käy Disney Storessa
En ole keräilijä, mutta minusta olisi kivaa saada joitakin Disney tavaroita ja Disney Storessa vaihtoehtoja olisi enemmän kuin tarpeeksi. Toivottavasti en sekoa, jos pääsen joskus käymään jossain Disney kaupassa.

9. Hanki Disney+
Olen miettinyt, että hankkisin joskus kaikkien Disney ja Pixar klassikoiden dvd-versiot, mutta nyt kun suoratoistopalvelu Disney+ on julkaistu, niin sille ei ole enää tarvetta. Kyseisen suoratoistopalvelun hinta on vain 6,99 ja yksittäinen dvd on kalliimpi, joten Disney+ palvelun hankkiminen tulisi halvemmaksi. Eniten minua kiinnostaa nähdä uusi Frozen lyhäri Olipa kerran lumiukko, joka löytyy vain Disney+:sta.

Siinä oli siis minun Disney bucket listani. Voitte kirjoittaa omanne kommentteihin. Kerron tähän loppuun vielä, että julkaisen joulutarinan 1.12. Sitä ennen ei ole tulossa uusia postauksia, joten tapaamme seuraavan kerran joulutarinan parissa.

Ei kommentteja: