tiistai 7. kesäkuuta 2022

Disneymokat: Coco

Olen kertonut muutaman kerran, että aion aloittaa uuden postaussarjan, joten tässä tulee sen ensimmäinen osa. Onnistuisiko elokuvien tekeminen ilman, että lopulliseen versioon jäisi virheitä? Se olisi aika hankalaa. Disneymokat-sarjassa otan jokaiseen osaan yhden elokuvan ja kerron mitä mokia siihen on jäänyt. Olen listannut mokat siinä järjestyksessä, missä ne näkyvät elokuvassa. Ensimmäiseen osaan on päässyt Coco.


Lähikuvassa näyttää siltä, että Abuelita pitäisi valokuvasta kiinni reunojen puolivälistä, mutta kauempaa katsottuna nähdään, että hänen otteensa kuvasta on siirtynyt alemmaksi.


Hedelmäkori katoaa.


Talo sisusti itsensä.


Miguel ottaa kenkienkiillotuslaatikon mukaansa, mutta silloin kun hän on lähtemässä ulos laatikko mukanaan, niin sama laatikko nähdään pöydällä.


Mistä tuo pinkkimekkoinen nainen ilmestyi?


Kitara vaihtoi asentoa pöydän alla.


Tällä kertaa kitara vaihtoi asennon lisäksi myös paikkaa.


Leimasimet katosivat.


Paperikasa vaihtoi paikkaa.


Aluksi näyttää siltä, että kaikki seisovat matolla, mutta kuvakulman vaihtuessa vain Julio seisoo matolla.


Héctorin hattu vaihtoi paikkaa.


Ovet sulkeutuivat itsestään.


Viinilasi katoaa.


Miguelin pudottua uima-altaaseen Ernesto hyppää pelastamaan häntä altaan vastakkaisesta päästä. Ernesto vie Miguelin sille puolelle, josta hän putosi altaaseen, mutta he päätyvätkin sille puolelle, josta Ernesto hyppäsi pelastamaan Miguelia.


Dante vaihtoi paikkaa.


Siinä oli siis Disneymokat-sarjan ensimmäinen osa. Jos haluatte minun tekevän postauksen tietyn elokuvan mokista, niin voitte ehdottaa kyseistä elokuvaa kommenteissa. Kuten sanoinkin jo edellisessä postauksessa, niin seuraavaksi olisi siis tulossa Lightyear elokuvan arvostelu.

Ei kommentteja: