tiistai 5. joulukuuta 2023

Good luck Charlie, kausi 2 (arvostelu)

Sain eilen katsottua Good luck Charlien toisen tuotantokauden loppuun ja etsittyä kuvia siitä, joten nyt on aika julkaista arvostelu.

Kauden avausjaksossa vietetään Charlien 2-vuotispäivää, minkä lisäksi tapahtuu paljon muita asioita. Niihin muihin asioihin kuuluvat mm. Hawajiloma Bobin ja Amyn hääpäivän kunniaksi, Teddyn ja Spencerin tarinan jonkinlainen jatko, PJ ja Skylerin seurustelusuhde ja paljon muuta. Toisella kaudella esiintyvät kaikki samat hahmot kuin ensimmäisellä kaudella, ja lisäksi päästään näkemään myös uusia hahmoja.

Nyt kun uudet hahmot tuli mainittua, niin voisin puhua heistä. Kauden loppupäässä meille esitellään Bobin isä Frank Duncan, jolla on hetken ajan romanttisia tunteita rouva Dabneya kohtaan. Muita uusia hahmoja ovat Ivyn isä Harry, naapureille piloja tekevä Karl, sekä Duncanien uusi naapuri Debbie Dooley ja Debbien tytär Deedee. Teddy tapailee/seurustelee sarjan toisella kaudella kahden uuden pojan kanssa, joista ensimmäisenä nähdään vain yhdessä jaksossa esiintyvä Evan ja toisena esitellään Derek, jonka kanssa Teddyllä on vähän pidempi suhde. 

Uusien hahmojen lisäksi kaudella nähdään tietenkin myös Duncanit, sekä heidän ystävänsä ja naapurinsa. Jotkut hahmot (kuten Mary Lou Wentz) saavat tällä kaudella lisää syvyyttä. Sen sijaan Gaben viholliskaveri/ihastus Jo Keener on toisella kaudella erittäin aliedustettu, sillä hän esiintyy vain yhdessä jaksossa. (Paljastus: Jo ei ole mukana sarjan myöhemmillä kausilla). Hahmojen persoonat ovat samoja kuin ensimmäisellä kaudella, minkä lisäksi Charlien persoonaa tuodaan enemmän esille toisen tuotantokauden aikana.

Monissa Disney Channel -sarjoissa nähdään cross over -jaksoja. Ne ovat sellaisia, että jonkun Disney Channel -sarjan hahmot esintyvät toisessa Disney Channel -sarjassa. Good luck Charlie ei ole poikkeus tähän sääntöön, sillä sarjan toisella kaudella nähdään jakso, jossa Amy, Teddy ja Charlie päätyvät Shake it up -studiolle. Kyseisessä jaksossa päästään näkemään muutama hahmo Shake it up -sarjasta. 

Good luck Charlien toinen tuotantokausi antaa lisää syvyyttä Duncanin perheelle ja pidän eniten siitä, että Charlie saa kauden aikana lisää persoonaa. Myös muut hahmot kehittyvät jonkin verran. Jokainen jakso kulkee tälläkin kaudella erilaisia reittejä pitkin, mutta lopussa nähdään aina Teddyn videopäiväkirja, sekä sen jälkeen nähtävä hauska kohtaus. Toisella kaudella on paljon jaksoja, joiden pariin on mukava palata uudestaan.

Kerroin edellisessä postauksessa, että menen katsomaan Toiveen joulukuun kymmenes päivä. Seuraavaksi olisi siis tulossa kyseisen elokuvan arvostelu. Sen jälkeen julkaisen arvostelun Good luck Charlie -sarjan pohjalta tehdystä jouluelokuvasta It's Christmas. 

Ei kommentteja: