maanantai 11. maaliskuuta 2024

Inside out 2 virallinen suomenkielinen traileri

 Lupasin teille, että sitten kun Inside out 2 elokuvan suomenkielinen teaser trailer julkaistaan niin jaan siitä videon täällä blogissa. Siihen suunnitelmaan tuli nyt muutos, sillä katsoin äsken suomenkielisen version Inside out 2 elokuvan virallisesta trailerista. 




Trailerin perusteella Inside out 2 vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta elokuvalta. Virallisessa trailerissa esitellään uusia tunteita, joihin kuuluvat Kateus, Nolous ja Ennui. Teaser trailerissa esitelty Ahdistus saa enemmän syvyyttä trailerin aikana. 

Koska kyseessä on suomeksi dubattu traileri, niin jaan tänne arvauksiani liittyen Inside out 2 elokuvan suomenkielisiin ääninäyttelijöihin. Ilolla, Surulla, Pelolla, Kiukulla ja Inholla kuulostaisi olevan samat ääninäyttelijät kuin ensimmäisessä Inside out elokuvassa, kuten myös Rileylla ja Rileyn äidillä. Ahdistuksen äänenä on ihan selvästi Heljä Heikkinen, Kateutta ääninäyttelee joko Jenny Pitkänen tai joku, jonka ääntä ei olla kuultu dubbauksissa aiemmin (ainakaan sellaisissa, mitä minä olen kuullut). Ennuin ääntä en tunnistanut, mutta Nolouden äänenä on luultavasti Aaro Wichmann.

Kertokaa kommenteissa mitä ajatuksia Inside out 2 herättää teissä ja aiotteko mennä katsomaan tämän elokuvan? Inside out 2 ilmestyy Suomen elokuvateattereihin heinäkuussa, joten sen pääsee näkemään aikaisintaan silloin.

Ei kommentteja: