perjantai 31. toukokuuta 2024

Kesä ja alkusyksy

Kuten otsikko sen jo kertookin, niin tässä postauksessa kerron teille siitä, mitä blogissa tulee tapahtumaan kesän ja alkusyksyn aikana. Pääsette näkemään jatkoa postaussarjoille. Myös hahmoesittelyjä ja top-listoja on tulossa. Inside out 2 saapuu Suomen elokuvateattereihin heinäkuussa ja kirjoitan siitä silloin arvostelun. Aion arvostella kesän aikana myös Pieni merenneito animaation jatko-osineen, sekä Leijonakuninkaan jatko-osat. Jos palataan vielä niihin postaussarjoihin, niin toinen niistä lupaamistani postaussarjoista alkaa kesän aikana. Sen sarjan toteuttaminen vaatii enemmän työtä, joten siitä ei välttämättä tule osia usein. Yritän saada ensimmäisen osan valmiiksi ennen elokuuta, mutta en lupaa mitään. Kiitos teille kun luitte tämän postauksen, ja me tapaamme seuraavan kerran tiistaina erään juhlapäivän merkeissä. Ja mikä se juhlapäivä on? Se selviää tiistaina, mutta voitte yrittää arvata sitä kommenteissa.

keskiviikko 29. toukokuuta 2024

Vaiana 2 teaser trailer

 Minun piti alunperin julkaista seuraava postaus vasta ylihuomenna, mutta siihen suunnitelmaan tulee nyt muutos, sillä löysin You Tubesta jotain, mistä minun on ihan pakko kertoa täällä. Kuten jo tiedättekin, niin Vaiana 2 saa ensi-iltansa tämän vuoden lopussa. Kyseisestä elokuvasta julkaistiin hetki sitten teaser trailer, jonka aion nyt jakaa täällä blogissa.



Trailerissa nähdään lähes kaikki ensimmäisessä Vaiana-elokuvassa esiintyneet hahmot, sekä pari uutta hahmoa. Pidän tavasta, jolla traileri on tehty ja sen perusteella tämän elokuvan haluaa todellakin käydä katsomassa. Mitä pystyn trailerin perusteella päättelemään, niin ensimmäisen osan ja jatko-osan välillä ehtii ilmeisesti kulua muutamia vuosia, sillä Vaiana näyttää jatko-osassa selvästi vanhemmalta kuin ensimmäisessä elokuvassaan. 


Mitä mietteitä Vaiana 2 herättää teissä? Kertokaa se kommenteissa. Seuraava postaus on oikeasti tulossa perjantaina, ellei tapahdu taas jotain, minkä vuoksi minun on muutettava suunnitelmiani. Ensi tiistaina ilmestyy erääseen merkkipäivään liittyvä postaus. En kerro vielä mikä merkkipäivä on kyseessä, mutta voitte yrittää arvata sitä kommenteissa.

tiistai 28. toukokuuta 2024

Opettavaiset Disney-repliikit

Monissa Disney-elokuvissa on mukana joku opetus. Välillä nämä opetukset kerrotaan elokuvien repliikeissä. Siitä pääsemmekin aasinsiltana tämän postauksen aiheeseen. Olen listannut tähän postaukseen opettavaisia Disney-repliikkejä. En ole listannut repliikkejä sen mukaan, mikä niistä on paras tai opettavaisin. Järjestys on siis täysin sattumanvarainen. Nyt päästän teidät lukemaan listaani.


-Muista kuka olet



-Kuka vaan voi olla mitä vaan


-Me olemme tähtiä


-Paras perintö, mikä me voidaan jättää on tehdä nykyhetkestä lahja huomiselle


-Miks antaisit kenenkään toisen päättää mitä sä teet?


-Kenestä vain ei tule suurta taiteilijaa, mutta suuri taiteilija voi tulla mistä vain?


-Ohana on perhe, perhe on ketään ei jätetä yksin


-Mikään ei voi mennä niin rikki, ettemme korjaisi sitä yhdessä


-Perhe on tärkeintä


-Sitten saat uuden unelman


-Rakkaus on toisen asettamista oman edun edelle


-Katso sisimpääsi ja ymmärrä, että muutos lähtee susta, se lähtee musta, se lähtee meistä kaikista


-Tähtien tarkoitus on opastaa meitä, innoittaa meitä, muistuttaa meille, että voimme uskoa mahdollisuuksiin


-Mitä paremmin me opitaan ymmärtämään toisiamme, sitä ainutlaatusempia meistä tulee 


-Olet rohkeampi kuin uskot, vahvempi kuin luulet ja älykkäämpi kuin tiedät


-Juttujen kertomiseen ei oo loputtomasti aikaa


-Joskus oikea tie ei ole se helpoin


-Me olemme yhtä


-Sä oot täsmälleen se, mitä tää perhe tarvii


-Mielummin kuolen huomenna kuin elän sata vuotta tuntematta sinua


-Isäni ei saanut mitä tahtoi, mutta sai mitä tarvitsi


-Olla rohkea ei ole sama kuin etsiä vaaraa


-Juuri kun uskot löytäneesi tien, elämä heittää uudelle polulle


-Olet täydellinen juuri tuollaisena, aivan yhtä erityinen kuin kuka tahansa tässä perheessä


-Joskus pitää ottaa ensimmäinen askel, vaikkei olisi valmis


-Kun on kokenut menetyksen, tarvitsee ystävien ja lähimmäisten tukea


Kertokaa kommenteissa, jos muistatte lisää opettavaisia Disney-repliikkejä. 

Tasan viikon päästä on eräs merkkipäivä ja sen kunniaksi tulee postaus. En kerro vielä tässä vaiheessa mikä se merkkipäivä on, mutta voitte yrittää arvata sitä kommenteissa. Sitä ennen on kuitenkin tulossa vielä yksi postaus.