perjantai 1. tammikuuta 2021

Vuosi 2020 paketissa

Hei kaikki ja hyvää uutta vuotta. Päätin tämän vuoden ensimmäisessä postauksessa kerrata mitä Disneyn lumoa blogissa tapahtui viime vuonna. Lopuksi kerron myös mitä blogissa tulee tapahtumaan tänä vuonna. Mennäänpä sitten aiheeseen.

Vuosi 2020 alkoi tämän blogin osalta 12 tammikuuta, kun kirjoitin Disney on Ice tapahtumasta, jota olin käynyt katsomassa edellisenä päivänä. Saman kuukauden lopussa kerroin myös ajatuksiani uudesta Frozen 2 elokuvasta. Helmikuussa julkaisin kolmannen osan vuoden 2019 kesällä alkaneeseen Nostalgia sarjaan. Sarjan kolmannessa osassa arvosteluun pääsi Narnian tarinat - Velho ja leijona. Maaliskuussa blogi koki ison muutoksen, kun poistin hahmot- ja mokat-sivut. Muutama päivä myöhemmin kävin katsomassa Pixarin uuden Eteenpäin elokuvan, josta kirjoitin arvostelun samana päivänä. Huhtikuussa tapahtui toinen muutos, kun vaihdoin nimimerkkini. Sen lisäksi julkaisin esittelytekstin Frozen yllätysmunasta ja kirjoitin postauksen, jossa kerroin millaisen päivän viettäisin Disney universumissa. Toukokuussa julkaisin ensimmäisen hahmoesittelyn, jossa kerroin Timonista ja Pumbasta. Touko-kesäkuun vaihteessa kirjoitin tekstin, jossa esittelin Frozen 2 yllätysmunan. Kesäkuun neljäntenä päivänä täytin 18-vuotta ja sen kunniaksi kirjoitin top-listan Disney elokuvissa, tv-sarjoissa ja lyhäreissä nähdyistä syntymäpäiväjuhlista. Samana kuukautena julkaisin myös top-listan Frozen elokuvien ja lyhäreiden lauluista. Kesäkuun lopussa julkaisin toisen hahmoesittelyn, jonka aiheena oli Lumiere. Heinäkuussa minulla oli vauhti päällä, sillä silloin julkaisin yhteensä viisi postausta. Heinäkuussa julkaisin Nostalgia sarjan neljännen osan, jossa arvosteltavana oli Frozen. Sen lisäksi julkaisin neljä top-listaa, joiden aiheina olivat Frozen elokuvien poistetut laulut, taianomaisimmat tapahtumapaikat, eläinteemaiset Disney elokuvat sekä parhaat pariskunnat. Elokuun kuudentena päivänä Disneyn lumoa blogi täytti 2-vuotta ja sen kunniaksi julkaisin Disney tagin. Samassa kuussa julkaisin myös uuden info-postauksen, jossa kerroin kolme vaihtoehtoa, joista saitte valita, mistä kirjoittaisin postauksen. Vaihtoehtoja olivat Vain Disney jutut, Minuun liittyvät Disney faktat sekä Disneyhyn liittyvät asiat, jotka yllättivät minut. Syyskuussa julkaisin top-listan Disney sarjojen tunnareista. Lokakuussa pääsin toteuttamaan yhden info-postauksessa mainituista postaustoiveista, jossa kerroin itseeni liittyviä Disney faktoja. Halloweenina julkaisin myös kolmannen hahmoesittelyn, jossa kerroin Scarista. Marraskuussa julkaisin viidennen osan Nostalgia sarjaan. Sillä kertaa arvosteltavaksi pääsi Monsterit Oy. Marraskuussa julkaisin myös Disney bucket listani. Joulukuun ensimmäisenä päivänä julkaisin joulutarinan, joka kertoi Annan ja Kristoffin esikoislapsen syntymästä. Tarina pohjautui Raamatun Uuden Testamentin kertomukseen Jeesuksen syntymästä. Vuoden 2020 viimeisessä postauksessa esittelin Frozen elokuvan taidekirjan.

Tänä vuonna blogissa tullaan näkemään tuttuja postauksia. Nostalgia-sarja tulee saamaan jatkoa. Myös uusia hahmoesittelyjä on tulossa. Elokuussa vietetään blogin 3-vuotispäivää ja sen kunniaksi on tulossa postaus. Loppuvuodesta ilmestyy taas joulutarina, mutta kerron siitä lisää, kun ajankohta on lähempänä. Myös uudenlaisia postauksia on tulossa. Ajattelin mm. tehdä postauksen, jossa testaisin Disney aiheisia ruokia. Tekisin siis niin, että ottaisin kuvan kyseisestä ruuasta ja kertoisin siitä oman arvioni tekstin muodossa. Miltä tämä kuulostaisi? Myös blogin ulkoasu tulee muuttumaan. Julkaisin viime vuonna postauksen 18-vuotissynttäreideni kunniaksi. Haluaisitteko, että julkaisisin myös tänä vuonna jotain syntymäpäivänäni? Ideoita saa laittaa. Sen verran kuitenkin sanon, että face revealia en aio tehdä (ainakaan vielä). Sama koskee myös oikean nimeni kertomista. Eipä tässä muuta. Toivotan teille kaikille vielä oikein hyvää uutta vuotta 2021.

Ei kommentteja: