tiistai 26. joulukuuta 2023

Minun Disney-joululahjani

Lupasin teille, että jos saan joululahjaksi Disney-tavaroita, niin esittelen ne täällä blogissa. Tässä se postaus nyt on. Sain muutaman isomman Disney-lahjan ja mietin ensiksi, että tekisin niistä omat postauksensa, mutta päätin lopulta, että laitan sittenkin kaikki lahjat samaan postaukseen. Nyt niihin esittelyihin.

Yksi saamistani Disney-aiheisista joululahjoista on nämä sukat, joissa on kuva Lilo ja Stitch elokuvasarjassa esiintyvästä Angel/Seireeni hahmosta.

Toinen Disney-lahjani on Nalle Puh paita (tiedän, että kuva on sivuttain). Paidassa on kuva keskeisimmistä Nalle Puh hahmoista. 

Nyt kun vaatteet on esitelty, niin voidaankin jo siirtyä niihin isompiin lahjoihin, joissa on enemmän esiteltävää. Tässä tulee niistä isoista Disney-lahjoista ensimmäinen.


Kuten tiedätte, niin vuosi 2023 on Disneyn satavuotisjuhlavuosi. Yhtiön juhlavuotta on juhlistettu mm. tämän kirjan avulla. 

Tässä kuva kirjan etu- ja takakannesta.

Tästä sisällysluettelosta näkyy mistä elokuvista on otettu tarinoita tähän kirjaan. Kuten huomaatte, niin mukana on myös muutama Pixar-elokuva.

Tässä vielä kuva kotelosta, jonka sisällä kirja oli.

Jokaisen tarinan alussa kerrotaan tietoa siitä elokuvasta, minkä tarina on alkamassa.


Toinen iso Disney-lahja, minkä sain oli Disney hits nuottikirja. Olen maininnut ohimennen jossain postauksessa, että soitan pianoa. Tämä onkin siltä osin hyvä lahja, sillä olen jo jonkin aikaa halunnut opetella soittamaan Disney-lauluja.

Kirjasta löytyvät näiden laulujen nuotit. 

Tämä nuottikirja (tai vihko) on muuten hyvä, mutta ainoa huono puoli on se, että laulut loppuvat kesken, kuten tästä kuvasta näkyy. 


Alan kohta katsomaan Good luck Charlien neljättä tuotantokautta. Julkaisen siitä arvostelun tammikuussa. Olen saanut teoriapostauksen suunnitteluvaiheen melkein loppuun, mutta en silti usko saavani sitä postausta julkaistua joulukuun aikana. Seuraava postaus tulee todennäköisesti olemaan uudenvuodenaattona ilmestyvä top-lista.

Ei kommentteja: