maanantai 12. elokuuta 2024

Vaiana 2 suomenkielinen traileri

 Tätä voisi sanoa ennätykseksi. Edellisen postauksen ilmestymisestä on kulunut vasta kaksi tuntia, ja julkaisen jo nyt seuraavan. En todellakaan julkaise kahta postausta saman päivän aikana. Paitsi tietenkin, jos siihen on hyvä syy. Ja tämä jos mikä on hyvä syy. Katsoin äsken Vaianan jatko-osan suomenkielisen trailerin.



Kerron jälleen kerran arvaukseni liittyen elokuvan suomenkielisiin ääninäyttelijöihin. Vaianan äänenä on edelleen Yasmine Yamajako, ja Veeti Kallio on palannut Mauin rooliin. Myös Vaianan isällä kuulostaisi olevan sama ääninäyttelijä kuin ensimmäisessä elokuvassa. Simeaa ääninäyttelee oletettavasti Helmi Kallio ja Monin äänenä kuulostaisi olevan Joonathan Kettunen. Vaiana 2 elokuvan suomenkieliset ääninäyttelijät löytyvät wikipediasta. Voitte käydä lukemassa ne sieltä, mutta vain sillä ehdolla, että ette kerro niitä minulle. Älkää antako edes vihjeitä niistä.

Kuten olen aiemmin sanonutkin, niin julkaisen päivän aikana useamman postauksen vain hyvästä syystä. Hyviä syitä ovat uuden Disney- tai Pixar-klassikon trailerin ilmestyminen tai jonkun Disney-dubbaajan kuolema. Jälkimmäistä en tosin sanoisi hyväksi syyksi, mutta te tiedätte mitä minä tarkoitan. Tähän väliin sanon, että niin kivaa kuin tämä blogin pitäminen onkin, niin siitä huolimatta en aio ikinä julkaista kolmea postausta yhden päivän aikana (ainakaan toivottavasti).

Kun nuo suomenkieliset ääninäyttelijät tulivat aiemmin puheeksi, niin mainitsen, että ne ovat aiheena seuraavassa postauksessa. Se on siis hyvin suurella todennäköisyydellä loppuviikosta ilmestyvän seuraavan postauksen aihe, ellei tässä välissä tapahdu jotain. Olette varmaan lukeneet uutisista Seela Sellan sairastumisesta. Tosin siitä on jo aikaa ja hän on edelleen elossa, mutta kuitenkin. Toivottavasti minun ei ihan lähiaikoina tarvitse alkaa suunnittelemaan top-listaa Seela Sellan äänirooleista. Toisaalta tiedän jo nyt mikä hahmo olisi siinä listassa ykköspaikalla, mutta ei siitä sen enempää.

Ei kommentteja: