keskiviikko 29. joulukuuta 2021

Kurkistus vuoteen 2022

Hei taas kaikille. Kuten huomaatte, niin taukoni on päättynyt. Kävin äsken vastaamassa kommentteihin, jotka olivat tulleet blogiin lomani aikana. Sitten itse aiheeseen. Ajattelin, että voisin kertoa tässä postauksessa siitä, mitä kaikkea blogissa tulee tapahtumaan ensi vuonna. Tehdäänpä ensiksi kuitenkin kertaus tämän vuoden tapahtumista. 

Vuosi 2021 alkoi sillä, että kävin läpi kaiken mitä blogissa tapahtui vuonna 2020. Tämän lisäksi julkaisin hahmoesittelyn Olafista. Ystävänpäivänä blogiin ilmestyi Kiss Marry Kill aiheinen postaus. Julkaisin helmikuussa myös Nostalgia-sarjan kuudennen osan, jossa arvosteltavaksi pääsi Maija Poppanen. Maaliskuussa kirjoitin hahmoesittelyn Mulanista, minkä lisäksi julkaisin info-postauksen jonka kommentteihin te saitte jättää kysymyksiä. Huhtikuussa kirjoitin hahmoesittelyt Bellestä ja Elsasta. Toukokuussa kirjoitin Nostalgia-sarjan seitsemännen osan,  johon arvosteltavaksi oli päässyt Robin Hood. Julkaisin toukokuussa myös hahmoesittelyn Mufasasta. Minä vietin synttäreitäni kesäkuun neljäntenä päivänä ja vastasin sen kunniaksi kysymyksiin, jotka te olitte kirjoittaneet maaliskuussa julkaistun info-postauksen kommentteihin. Julkaisin kesäkuussa myös Nostalgia-sarjan kahdeksannen osan, jossa arvostelin elokuvan nimeltä Toy Story 2. Heinäkuussa julkaisin top-listan ärsyttävimmistä Disney hahmoista. Sen lisäksi julkaisin myös hahmoesittelyn Charlotte la Bouffista. Elokuun kuudentena päivänä vietettiin blogin 3-vuotispäivää ja sen kunniaksi kerroin omasta Disney historiastani. Sen lisäksi lisäsin Olafin ja Elsan esittelyihin hahmojen saamenkieliset ääninäyttelijät. Elokuussa blogiin ilmestyi myös kaksi top-listaa, joista ensimmäisessä aiheena oli edesmenneen Aarre Karénin ääninäyttelemät hahmot. Toisessa top-listassa kerroin minun suosikki Disney elokuvani. Syyskuussa blogissa alkoi uusi postaussarja nimeltään Testissä, jonka ideana on se, että testaan Disney aiheisia ruokia ja kerron niistä oman mielipiteeni. Ensimmäiseen osaan testattavaksi oli päässyt Olaf-jäätelö. Julkaisin syyskuussa myös hahmoesittelyn Nalle Puhista sekä postauksen, jossa te saitte antaa minulle sisältöä joulutarinaan. Lokakuussa julkaisin hahmoesittelyn Hatuntekijästä. Lisäksi esittelin huoneeni seinillä olevat Frozen- ja Jungle Cruise julisteet, sekä kirjoitin top-listan suosikki Disney pahiksistani. Marraskussa julkaisin hahmoesittelyn Gothelista. Julkaisin myös postauksen, jossa esittelin Frozen-korttini. Kävin marraskuun lopulla katsomassa uusimman Disney klassikon Encanton, josta kirjoitin arvostelun blogiin. Joulukuun ensimmäisenä päivänä julkaisin joulutarinan, joka kertoi Aku Ankan, Kultu Kimalluksen ja Stitchin joulunvietosta Arendellessa. Ennen taukoani julkaisin top-listan minua ärsyttävistä hetkistä Disney elokuvissa. 

Siinä oli siis kertaus siitä, mitä kaikkea Disneyn lumoa blogissa tapahtui vuonna 2021. Kerron seuraavaksi mitä kaikkea blogissa tulee tapahtumaan ensi vuonna. Ensi vuonna blogissa tullaan näkemään tuttuja postauksia, kuten hahmoesittelyjä ja top-listoja. Tammi-helmikuun vaihteessa blogiin ilmestyy kaksi top-listaa. Aion mennä katsomaan keväällä teattereihin tulevan Pixar-elokuvan Punainen, ja aion myös kirjoittaa arvostelun kyseisestä elokuvasta, kun olen nähnyt sen. Minä siirryn kesäkuussa uudelle vuosikymmenelle ja sen kunniaksi on tulossa postaus. Ja mitä tämä uudelle vuosikymmenelle siirtyminen tarkoittaa? Se selviää kesäkuussa. Elokuussa blogi täyttää neljä vuotta ja sen kunniaksi on tulossa postaus. Minulla on kaksi ideaa liittyen blogin vuosipäivänä julkaistavaan postaukseen. En ole vielä päättänyt kumman ideoista haluan toteuttaa, mutta toinen näistä ideoista tulee toteutumaan blogin 4-vuotispäivänä. Joulutarina on myös tulossa, mutta aion tehdä sen hieman eri tavalla kuin aikaisempina vuosina. Siitä lisää syksyllä. 

Tuollaista blogissa tulee siis tapahtumaan ensi vuonna. Ajattelin, että te saisitte päättää millaisen postauksen julkaisen ensimmäisenä vuonna 2022. Haluatteko, että julkaisen uuden hahmoesittelyn vai Testissä-sarjan toisen osan? Jos toivotte hahmoesittelyä, niin kertokaa kommentteihin mistä hahmosta haluatte nähdä esittelyn.

Eipä tässä enää muuta, kuin oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2022. Tämä postaus jää tämän vuoden viimeiseksi. Seuraava postaus ilmestyy tammikuun puolella.


Ei kommentteja: