keskiviikko 20. syyskuuta 2023

Mitä toivon lisättäväksi Disney plussaan?

Tällä kertaa olisi luvassa vähän erilainen postaus. Kuten tiedätte, niin suoratoistopalvelu Disney+ sisältää paljon Disneyhyn liittyviä elokuvia, lyhytelokuvia ja sarjoja. Vaikka Disney plussan sisältö onkin valtava, niin siitä huolimatta sieltä ei löydy ihan kaikkea. Tässä postauksessa minä kerron siitä mitä toivoisin lisättäväksi kyseiseen suoratoistopalveluun. 

Sofia Ensimmäinen (Olipa kerran prinsessa)

Olen kertonut tässä postauksessa, että Lumolan prinsessa Sofian tarinan aloittava elokuva Olipa kerran prinsessa ei ole katsottavissa Disney plussasta. Se harmittaa minua, sillä olisi kivaa katsoa tämä pitkästä aikaa. 


Avalorin Elena sarjan kolmas tuotantokausi

Avalorin Elena löytyy kyllä Disney plussasta, mutta siitä pystyy katsomaan sieltä vain kaksi ensimmäistä tuotantokautta. Ohjelman kolmas kausi ei ole Disney plussassa ollenkaan, mikä on huono juttu, sillä kaikkia kolmannen kauden jaksoja ei pysty katsomaan Youtubesta tai Dailymotionista. En ole nähnyt suurinta osaa Avalorin Elenan kolmoskauden jaksoista, joten siksi olisi kivaa, jos se löytyisi Disney plussasta.


Kaksin karkuteillä Ennen hiuksia nostattavia häitä elokuvan suomenkielinen versio

Kaksin karkuteillä sarjaa ei löydy Disney plussasta, mutta sen sijaan sieltä löytyy sarjan pilottina toimiva elokuva Ennen hiuksia nostattavia häitä. Elokuva esitettiin Ruutu-palvelussa suomeksi dubattuna ennen Disney plussan ilmestymistä. Siitä huolimatta elokuvaa ei voi katsoa Disney plussasta suomenkielisenä. Tiedän kyllä, että Kaksin karkuteillä sarjan suomenkielinen dubbaus jätettiin kesken ensimmäisen kauden puolivälissä, mutta kuten jo sanoinkin, niin sarjan pilottielokuva löytyy yksinään Disney plussasta, joten on aika outoa, ettei sitä voi katsoa sieltä suomeksi.


Nalle Puh ja Möhköfantin halloween

Suurin osa Nalle Puh elokuvista löytyy Disney plussasta, mutta siitä huolimatta muutamaa Nalle Puh elokuvaa ei löydy sieltä. Yksi näistä elokuvista on Nalle Puh ja Möhköfantin halloween. En ole nähnyt tätä elokuvaa, joten siksi toivon, että se olisi Disney plussassa. Toivottavasti tämän voi vuokrata jostain, sillä haluaisin nähdä tämän elokuvan. 


Nalle Puh Yhtä juhlaa

Myöskään Nalle Puh Yhtä juhlaa elokuvaa ei löydy Disney plussasta. Minulla on jonkinlainen muistikuva siitä, että olisin nähnyt tämän lapsena, mutta en ole varma sen muiston todenperäisyydestä. Siitä syystä olisikin kivaa katsoa tämä elokuva pitkästä aikaa (tai ensimmäistä kertaa).


Nalle Puhin uudet seikkailut

Nalle Puh hahmoista kertova sarja Nalle Puhin uudet seikkailut oli lapsena yksi lempiohjelmistani. On sääli, ettei tätä ohjelmaa löydy Disney plussasta, sillä minun on tehnyt välillä mieli katsoa tätä.

Siinä oli siis lista siitä, mitä kaikkea toivoisin lisättäväksi Disney plussaan. Voitte kertoa kommenteissa omia toiveitanne liittyen Disney plussan sisältöön.

Mainitsin aikaisemmissa postauksissa, että Leijonakaartin kolmannen kauden arvostelu ilmestyisi tämän viikon lopussa, mutta nyt alkaa näyttää siltä, että sen postauksen julkaisuajankohta siirtyy ensi viikolle. En ole vielä katsonut kaikkia jaksoja, minkä lisäksi kuvien etsimiseen menee paljon aikaa. Aion kuitenkin päivittää blogia tänä viikonloppuna. Kuten tiedättekin, niin Disney täyttää tänä vuonna 100-vuotta ja sen kunniaksi joitakin vanhoja Disney-klassikoita näytetään uudestaan Finnkinon elokuvateattereissa. Vaikka minulla onkin Disney+, niin haluan silti käyttää tilaisuuden hyväkseni, sillä ei sitä jokapäivä pääse katsomaan ikivihreitä valkokankaalta. Siksi menenkin sunnuntaina katsomaan Tuhkimoa, josta kirjoitan arvostelun. Lisäksi viikonloppuna on tulossa postaus, johon liittyvät loppuvuodesta ilmestyvä Disney-klassikko nimeltä Toive ja ensi keväänä ilmestyvä Pixarin Elio-elokuva.

Ei kommentteja: