tiistai 18. lokakuuta 2022

Hauskoja Disney-videoita osa 2

Julkaisin muutama viikko sitten jatko-osan postaukselle Disneyhyn liittyviä kysymyksiä. Kerroin kyseisen postauksen jatkopostauksessa, että tekisin jatkoa myös eräälle toiselle Disneyn lumoa blogin alkuaikana julkaistulle postaukselle. Blogin toisessa postauksessa jaoin kaksi (omasta mielestäni) hauskaa Disney aiheista videota, joista toinen oli Leijonakuningas 60:ssä sekunnissa ja toinen oli Harry Potter versio Let it go kappaleesta. Tässä postauksessa aion jakaa lisää hauskoja Disney-videoita. Videot eivät ole paremmuusjärjestyksessä.
Ready as I'll ever be, but Varian tells everyone to be quiet


Kaksin karkuteillä sarjan klassikkobiisi saa uuden merkityksen tässä videossa.


Frozen ytp 8


Nauran tälle aina kun näen tämän.


Google translate sings Into the unknown


Videon tekijä on kääntänyt Frozen 2 elokuvan Into the unknown laulun englannista monelle eri kielelle ja sitten takaisin englanniksi. Olen nähnyt muitakin google translate sings videoita, mutta, jos pitäisi valita suosikki, niin se olisi tämä. 


Kirkan jäljillä


Timon ja Pumba löytävät "Kirkan ruumiin" Jylhämaan ulkopuolelta.


Hellfire literal version


Google translate sings videoiden lisäksi tykkään katsoa myös Disney aiheisia literal videoita, joissa joku laulu on sanoitettu uudestaan sellaisilla sanoilla, jotka kertovat mitä videossa tapahtuu. Tämä on suosikkini Disneyn literal videoista, mutta suosittelen teitä katsomaan myös muita tällaisia videoita.


Love is an open door Hans and Hans


Otsikko kertoo kaiken.Siinä oli siis lisää hauskoja Disney videoita. Jos olet itse nähnyt jonkun hauskan Disney videon, niin kerro se kommenteissa. Ja laita myös linkki siihen, niin kaikki voivat käydä katsomassa sen.


Ei kommentteja: